Orhan este concediat din liceu fără un motiv întemeiat. Vezi online live episodul 107 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 20 mar 2024, 02:40

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 20 iunie, pe Kanal D.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 106 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 20 iunie. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 20 iunie, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de luni până miercuri de la ora 20:00. Orhan este concediat din liceu și găsește de muncă la altă școală.

Ce se întâmplă în episodul 107 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Sarp i-a întins o cursă lui Orhan și a făcut să pară că a furat din școală, astfel acesta a fost concediat.

Orhan este foarte supărat după această întâmplare și îi cere socoteală colegului care l-a ajutat pe Sarp și care a mințit că el a fost cel care furat tabletele din școală, dar din păcate nu rezolvă nimic.

Citește și: Ogulcan este afectat după ce vede înregistrarea accidentului Leylei. Vezi online live episodul 106 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

În scurt timp găsește un post la altă școală dar i se cere recomandare de la vechiul loc de muncă. Afra află că Sarp i-a întins cursa și îl șantajează. 

Ulterior Ahmet se duce acasă la Orhan și își cere scuze. Orhan nu vrea să mai lucreze pentru el după ce l-a concediat de atâtea ori pe nedrept, dar se bucură că măcar s-a descoperit adevărul și că și-a salvat onoarea.

Ahmet le povestește copiilor că nu vrea ca șederea fostei soții în casa lui să îi afecteze relația cu Suzan. Șeval spera că se vor împăca și face o scenă când află că el este deja într-o relație cu Suzan. Copiii îi spun lui Ahmet că vor pleca și ei dacă o scoate afară pe Șeval.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tensiunea dintre Ogulcan și Susen îl enervează pe Omer. Pentru că nici unul dintre ei nu-i zice care este adevărata problemă, el decide să nu mai discute cu ei până când își rezolvă neînțelegerile.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești serialul “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Nebahat dă lovitura de grație rivalilor săi

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până miercuri de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.