Orhan sare în apărarea lui Omer și este înjunghiat. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de azi, 21 august 2024, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Asiye suferă foarte tare după moartea iubitului ei. Berk și Aybike încearcă să o ajute. Își amintesc că Doruk le-a spus chiar înainte să moară că dacă se întâmplă ceva cu el, nu vrea ca ei să plângă.

Ei vor să îi împlinească dorința și merg în locurile pe care le frecventau cu Doruk și încearcă să petreacă un timp plăcut.

Un colet sosit cu întârziere la ușa ei, îi aduce un pic de mângâiere. Doruk i-a trimis o cheie alături de un bilet în care i-a scris că o așteaptă un cadou acasă la el.

Sarp îl închide pe Omer în depozitul școlii înainte de un examen important.

Asiye îl ia la bătaie și iese cu un mare scandal, încât examenul este amânat.

Omer lucrează la o brutărie. Fiul patronului îi face zile grele până când izbucnește un conflict violent între ei. Orhan merge să își apere nepotul și se pune în fața lui când tipul acela vrea să îl înjunghie. Orhan este rănit grav.

Citește și: Yiğit Koçak, Ömer din serialul ''Totul pentru familia mea'': ''Când te îndrăgostești, la început totul pare în regulă, pentru că se spune că dragostea este oarbă''

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: „Mi-ar plăcea să lucrez ca îngrijitor”. Meseria la care visa actrița Cansu Dere, protagonista serialului „Infidelul”

Ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 3 iulie, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Robert și Giuly se mențin fermi pe poziții și nu renunță la planul de a pleca împreună acasă, întrucât nu pot trece peste posibilul scenariu în care Patrick ar fi avut o relație cu Bianca Giurcă în afara „Casei iubirii”.