Orhan, unchiul celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, un tătic devotat și un soț iubitor, în viața reală! Iată cine este superba actriță care i-a devenit soție, de curând, celebrului Cüneyt Mete!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 dec 2022, 20:29
Cüneyt Mete Foto(5)

Cüneyt Mete, alături de actuala lui soție

Sursa: Instagram Cüneyt Mete

Cüneyt Mete face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia.

Cüneyt Mete a făcut furori cu rolul Orhan din serialul Totul pentru familia mea, dar si cu alte roluri magistral interpretate în serialele și filmele de excepție de-a lungul carierei sale, care se întinde deja pe aproape trei decenii. Deși are 52 de ani, celebrul actor Cüneyt Mete continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale în proiecte de mare succes. Însă renumitul actor uimește și cu deciziile luate pe plan personal în ultimii ani, deoarece a divorțat de prima lui soție, iar la doar câțiva ani s-a căsătorit cu o colegă de breaslă Seyma Korkmaz, mult mai

tânăra decât el.

Orhan, unchiul celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, un tătic devotat și un soț iubitor, în viața reală

Cüneyt Mete s-a născut în anul 1970, în Artvin Şavşat, într-o familie modestă, care l-a crescut și i-a oferit o educație potrivită cu mari sacrificii. Însă cu o ambiție de fier și multă muncă, tânărul Cüneyt a decis la varsă de 18 ani să se înscrie la Facultatea de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat al Universității din Ankara, pe care a reușit să o încheie cu succes, devenind actor, așa

cum își dorise încă din adolescență, când începuse să joace în echipa de teatru a liceului.

Citește și: Cei patru frați din serialul "Totul pentru familia mea" primesc o nouă lovitură! Aflați ce se va întâmpla în această seară, într-un nou episod dramatic, de la ora 20:00, la Kanal D!

După absolvirea facultății, Cüneyt Mete a început să joace pe scena Teatrului de Stat din Ankara, acolo unde încă este cap de afiș și în prezent.

Între timp, talentatul actor a fost remarcat și de casele de producție și cooptat să joace în diverse proiecte de-a lungul anilor. Acesta a debutat în anul 1991 pe platourile de filmare, în filmul Varyemez, care i-a deschis calea către celebritatea mult visată. Au urmat multe roluri în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari reușite pe plan profesional, de-a lungul celor 29 de ani de carieră.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul actor Cüneyt Mete încă din anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste și ura, în rolul Cemal, iar de curând, acesta a revenit la Kanal D, în producția de excepție, Totul pentru familia mea, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, unde interpretează rolul Orhan.

Dincolo de viața profesională încununată de mari succese, Cüneyt Mete este și un tătic iubitor și devotat, pentru cei doi gemeni ai săi, Cem și Ferhan, în vârstă de 17 ani, rezultați din prima căsătorie. Celebrul actor a divorțat în urmă cu câțiva ani, iar cei doi copiii au rămas sub tutela mamei, însă au o relație specială și cu tatăl lor. În anul 2019, Cüneyt Mete a decis să își refacă viață alături de o colegă de breaslă, Seyma Korkmaz, iar căsătoria lor a surprins pe toată lumea deoarece actrița este cu 19

ani mai tânăra decât soțul ei. Se pare că în ciuda tuturor cârcotașilor, cei doi soți formează un cuplu reușit și sunt extrem de fericiți împreună. Mai mult decât atât, celebra actriță are si o relație frumoasa cu cei doi copii ai soțului ei. 

Citește și: Carismaticul Doruk din noul serial Totul pentru familia mea, apariție inedită alături de cea mai importantă și iubită femeie din viața sa! Iată cum a fost surprins tânărul actor Onur Seyit Yaran!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.