Orlando Bloom rupe tacerea. Vezi motivele care dus la separarea unuia dintre cele mai indragite cupluri de la Hollywood

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 20:43

Orlando Bloom si frumoasa Miranda Kerr au anuntat saptamana aceasta ca se vor separa dupa sase ani de relatie si trei de casnicie. Cei doi au impreuna un fiu.

Intr-un show televizat din Marea Britanie, actorul Orlando Bloom a vorbit pentru prima de la anuntul divortului despre sotia lui si viata de familie a celor doi. Declaratiile lui sunt incredibile pentru un barbat care urmeaza sa divorteze de sotia lui cu care are un copil.

Din spusele actorului, se pare ca programul incarcat al celor doi soti a dus la racirea relatiei dintre ei. De aproximativ trei luni, ei nu mai locuiau impreuna, fiecare fiind mai mult plecat sa onoreze contracte bine platite.

Insa au tinut intotdeauna legatura pe telefon sau prin internet.

Ne iubim foarte mult! Suntem o familie. Vom fi prezenti unul in viata celuilalt chiar daca ne-am separat. De dragul fiului nostru, ne vom sprijini intotdeauna pentru ca vrem sa fim parinti buni pentru Flynn, fiul nostru, pentru cat timp vom trai. Uneori viata nu merge in directia pe care tu o doresti, dar, din fericire ambii suntem adulti, suntem niste profesionisti.
Ne iubim si tinem unul la celalalt. Dar, mai presus de toate astea ne iubim fiul
”, a declarat Orlando Bloom. Gurile sustin ca actorul, in varsta de 36 de ani ar mai fi inca indragostit de Miranda Kerr, in varsta de 30 de ani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”