Osman (fratele lui Faruk din "Mireasa din Istanbul"), pasiune nebanuita pentru muzica! Iata cat de frumos interpreteaza Guven Murat Akpinar o melodie traditionala turceasca si ce voce superba are!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2017, 15:50
video Foto(6)

Guven Murat Akpinar este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din tanara generatie.

Guven Murat Akpinar s-a nascut in 1988 in Istanbul si a urmat studiile Facultatii de Teatru din cadrul Conservatorului de Stat din Istanbul.

In 2010 a absolvit cu succes facultatea, devenind un actor cu drepturi depline, iar un an mai tarziu Guven a avut primul contact cu lumea artistica. Tanarul actor a jucat primul rol in filmul "Bizim Yenge", iar in 2012 a fost cooptat in primul lui serial de televiziune "Suskunlar" si apoi a rolul din filmul "Urfalıyam Ezelden" (2014), in serialul "Boynu Bükükler" (2014).

Citeste si: Hira Koyuncuoglu, tanara actrita care interpreteaza rolul sfioasei Bade din serialul "Mireasa din Istanbul", relatie speciala cu sora sa! Iata cat de bine seamana cele doua si ce familie frumoasa au!

Anul acesta a primit o oferta de nerefuzat de a face parte din distributia serialul "Mireasa din Istanbul", in care joaca rolul lui Osman, alaturi de actori celebri, de la care are multe de invatat.

Desi se dedica trup si suflet profesiei sale, Guven revine cu drag la prima sa dragoste, muzica si ori de cate ori are ocazia fredoneaza melodii celebre. In urma cu cativa ani, tanarul actor a participat in cadrul unei emisiuni televizate, in care a fost provocat sa cante o melodie traditionala turceasca, spre incantarea publicului.