Osman si Burcu, socheaza la propria nunta! Afla ce decizie radicala vor lua cei doi, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00 la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 dec 2018, 10:09

Osman si Burcu vor oferi o surpriza de proportii invitatilor.

Ipek se afla intr-o situatie foarte neplacuta, dupa ce Esma i-a atras atentia tinerei nurori asupra comportamentului nedemn de care aceasta a dat dovada. Clevetirile lui Ipek au iesit la iveala odata cu dezvaluirile lui Gulistan, iar acum tanara nu mai are credibilitate in fata stapanei conacului. 

 

 

Pregatirile pentru nunta dintre Osman cu Burcu se apropie de final iar fericitul eveniment strange in jurul sau toata “crema” orasului.

Familiile celor doi tineri dau “din colt in colt” pentru ca totul sa iasa ca la carte, iar evenimentul copiilor lor sa fie unul de neuitat.

 

 

Emotiile nuntii isi pun, insa amprenta puternic asupra viitorilor miri iar Osman si Burcu vor oferi o surpriza de proportii invitatilor. Osman si Burcu, socheaza la propria nunta.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.