Osman si Mete, la un pas sa devina rivali! Cum se va comporta Soner cu fiica sa si ce va descoperi Osman puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea" in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:16

Cemile accepta cu demnitate sa-i dea Carolinei cheia casei, ce apartinuse lui Ali.


Toti membrii familiei Akarsu sunt fericiti ca nu au pierdut casa de care ii leaga atatea amintiri, in timp ce Carolinei nu ii vine sa creada ca a fost mintita de Ekrem si merge sa ii ceara socoteala pentru tranzactia facuta fara stirea ei.

Afland ca cel care le salvase casa din mainile Carolinei, este chiar tatal sau, micuta Deniz decide sa se intoarca in casa lui Soner, in semn de recunostinta.
Barbatul se bucura de revenirea fiicei sale si angajeaza o guvernanta cu multa experienta, pentru a se ocupa de educatia fetitei. Soner vrea sa se apropie de fiica sa mai mult si o primeste pe micuta Deniz sa doarma in camera lui, insa din nou aceasta ii aminteste de raposata sa sotie si se intristeaza.


Relatia dintre Mete si Ayca evolueaza rapid, cei doi intalnindu-se din in ce mai des.
Intr-o zi, dupa ore, Ayca se duce ca de obicei, la magazinul lui Mete sa asculte muzica impreuna. In acest timp si Osman se indreapta catre magazinul fratelui sau, unde are parte de o surpriza de proportii...

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Cum se va comporta Soner
cu fiica sa si ce va descoperi Osman puteti afla urmarind un nou episod din serialul "Tradarea" in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.