Ospat de cinci stele! Ursii sunt tratati de padurari cu ciocolata cu alune si rahat

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 aug 2021, 07:55

Suntem la jumatatea toamnei iar ursii din padurile noastre se pregatesc de hibernare.

Este treaba serioasa mai ales ca ii asteapta o iarna lunga si grea dupa cum prezic meteorologii. De aceea padurarii se ingrijesc sa nu le lipseasca nimic. Iata de ce ospat au parte zilnic.

Mos Martin a inceput sa se pregateasca minutios de hibernare. Asta inseamna ca se supraalimenteaza pentru a acumula cantitati importante de grasimi care ii vor fi folositoare in timpul hibernarii. De aceea padurarii se ingrijesc sa nu le lipseasca nimic si ii rasfata mai ceva ca intr-o vacant de lux.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

 

Taguri:

Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.