Ostropel cu pulpe de pui

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 27 feb 2017, 03:38

Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane

 

Ostropel cu pulpe de pui
Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
6 pulpe de pui
O lingura ulei
3 cepe
O lingura amidon
O lingura pasta de tomate
2 catei de usturoi
O lingura de boabe de piper
O frunza de dafin
2 linguri otet
Mod de preparare
Se presara pulpele de pui cu sare si piper si se inabusa intr-o cratita, intr-o lingura de ulei, pana se rumenesc.
Se adauga ceapa taiate julienne, amidonul si se amesteca pana incepe sa se rumeneasca.
Se stinge cu putina apa sau supa, se adauga bulionul, usturoiul zdrobit bine, sarea, piperul, dafinul si se fierbe cu capac pana ce carnea se fragezeste.
Cand este aproape gata, se adauga otetul si se mai lasa sa dea un clocot (sosul trebuie sa fie potrivit de scazut)
Se serveste cu patrunjel proaspat tocat.

Ingrediente

6 pulpe de pui
O lingura ulei
3 cepe
O lingura amidon
O lingura pasta de tomate
2 catei de usturoi
O lingura de boabe de piper
O frunza de dafin
2 linguri otet


Mod de preparare

Se presara pulpele de pui cu sare si piper si se inabusa intr-o cratita, intr-o lingura de ulei, pana se rumenesc. 


Se adauga ceapa taiate julienne, amidonul si se amesteca pana incepe sa se rumeneasca. 
Se stinge cu putina apa sau supa, se adauga bulionul, usturoiul zdrobit bine, sarea, piperul, dafinul si se fierbe cu capac pana ce carnea se fragezeste. 
Cand este aproape gata, se adauga otetul si se mai lasa sa dea un clocot (sosul trebuie sa fie potrivit de scazut)  Se serveste cu patrunjel proaspat tocat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri: