Otilia Bilionera, mărturisiri tulburătoare, la “În Oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2022, 19:47

“El a început să se sature ca eu să fiu mereu bolnavă, să am mereu nevoie de ajutor”

Seria interviurilor emoționante, realizate de Mihai Ghiță la “În Oglindă”, emisiune ce poată fi vizionată în exclusivitate pe canalul de YouTube thexclusive, continuă și în această săptămână cu o invitată foarte îndrăgită de publicul din țară, dar și de peste hotare: Otilia Bilionera.

Otilia Bilionera, mărturisiri tulburătoare, la “În Oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive

Otilia Bilionera, pe numele real Otilia Brumă, cântăreață de muzică dance, reggaetton și latino, a cucerit inimile a milioane de oameni în 2014, atunci când lansa piesă “ Bilionera”,  melodie care a trecut

rapid granițele țării, devenind cunoscută în plan internațional. În vârstă de 30 de ani, frumoasa și talentata artistă face mărturisiri incredibile, încărcate de emoție, despre viață sa, la “În Oglindă”.

Artista vorbește și despre copilăria ei, familie, impactul pe care l-a avut celebritatea asupra ei, dar și despre cum este viața din spatele scenei.

Citeste si: Exclusiv! Otilia Bilionera, plină de vânătăi pe picioare. La ce tratament durros se supune cântăreața pentru a scapă de celulită

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

”Atunci când am reușit cu hit-ul <Bilionera> au început să fie foarte multe plecări, foarte multă presiune pe mine, nu neapărat din partea familiei, (…) ci din partea managerului… Nu aveam dreptul la o viață privată, și atunci eram foarte stresată. Trebuia să fiu perfectă, să fiu altcineva! (…) M-am simțit folosită!”,   mărturisește Otilia Bilionera.

Șirul dezvăluirilor din spatele scenei ale Otiliei Bilionera nu se opresc aici.

Artista rememorează cât de greu i-a fost atunci când a avut grave probleme de sănătate, dar și cum s-a produs ruptura de fostul iubit, artistul turc Sinan Akcil.

”Am avut o operație, o hemoragie internă. Am avut un chist, care s-a spart, chiar de ziua mea (…) El m-a dus la spital, (…) era obișnuit cu mine, eram o fire mai bolnăvicioasă … mereu mergeam la spital (…).

La numai o luna după această intervenție chirurgicală, mi-am pus implanturi (mamare – n.r.), era cea de-a doua anestezie generală, corpul meu era foarte slăbit! Atunci am intrat într-o depresie. Făceam atacuri de panică (…) eram tot timpul supărată, el a început să se sature ca eu să fiu mereu bolnavă, să am mereu nevoie de ajutor (…). Luam uneori pastile și dormeam câte două zile … Atunci s-a produs o ruptură între noi!”, a povestit artista despre una dintre cele mai grele perioade din viața sa.

Interviul integral, cu mărturisirile emoționante ale Otiliei Bilionera, îl puteți urmări pe canalul the YouTube theXclusive, aici:

Citeste si: Exclusiv! Pasiunea neștiută a Otiliei Bilionera: "Îmi place să gătesc prăjituri când am timp, am rețetele mele personale"