Otniela a părăsit Bravo, ai stil! Celebrities. Concurentele, uluite când Ilinca Vandici a anunțat descalificarea ei. Care este adevăratul motiv pentru care vedeta a renunțat la reality-show

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 09:10

De ce a fost eliminata Otniela de la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Otniela Sandu nu mai face parte din competitia Bravo, ai stil! Celebrities, iar Ilinca Vandici a facut anuntul despre vedeta care a renuntat la show.

Ilinca Vandici a facut unu anunt surprinzator in Gala ce tocmai s-a incheiat despre Otiniela Sandu, una din cele mai frumoase vedete participante la competita Bravo, ai stil! Celebrities .  Prezentatoarea fashion reality-show-ului a dezvaluit ca Otniela Sandu nu mai face parte din competitia Bravo, ai stil!Celebrities deoarece a decis sa se retraga.

Citeste si: Prima rabufnire a lui Sensy dupa ce a luat 1 pe linie la Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta nu a mai vorbit niciodata in termeni atat de duri

Bravo, ai stil! Celebrities. Otniela a parasit competitia. Ilinca Vandici a facut anuntul despre vedeta

”Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă”,  a

spus Ilinca Vandici.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Anda Adam renunta la Bravo, ai stil! Celebrities? Declaratii transante ale vedetei in platou dupa confruntarea cu Nicoleta Dragne

Otniela Sandu a fost na din cele mai frumoase si gratioase prezente de la Bravo, ai stil! Celebrities fiind extrem de apreciata de juratii competitiei. Probabil presiunea reality-show-ului si epuizarea si-au spus cuvantul asupra organismului Otnielei si atunci vedeta a hotarat sa se retraga.

Cine este Otniela Sandu, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cum se descrie ea

„Am avut o copilărie fericită, o copilărie în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt armonios.

Consider că o parte negativă a copilăriei mele este faptul că am fost foarte răsfăţata de părinţi şi de cei din jurul meu.

Lucrul acesta cred că şi-a lăsat o amprentă asupra mea, prin faptul că am avut şi am făcut mereu ceea ce am vrut şi nu prea am ştiut să apreciez ce am la adevărata valoare. Iar uneori chiar am crezut că merit mai multe lucuri decât probabil mi se cuveneau.


Sunt o persoană care atrage atenţia uşor datorită personalităţii şi a aspectului fizic.

Am foarte multă răbdare atunci când îmi doresc ceva, sunt amabilă, sunt sensibilă la cei din jurul meu, am o formă fizică armonioasă, sunt o persoană care ştie să îi influenţeze pe cei din jurul ei. Rudele spun că sunt sensibilă, feminină, darnica, sociabilă, că am simţul umorului,că sunt inteligenta.

Iar la defecte, cei mai mulţi spun că îmi pasă prea mult de ceea ce spui alţii despre mine, că încerc să îi mulţumesc prea mult pe cei de lângă mine şi că acord prea mult credit celor de lângă mine, că sunt impulsivă, uneori şi răsfăţată.”, spunea despre ea Otniela Sandu într-un interviu.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.