Otniela, adevarul despre problemele de sanatate care au facut-o sa paraseasca Bravo, ai stil! Celebrities

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 aug 2022, 17:00

Ce mesaje a primit Otniela dupa ce a renuntat la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Instagram

Otniela primeste mesaje de la urmaritorii sai care o roaga sa spuna adevaratul motiv care sta in spatele plecarii ei de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Otniela, fosta concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities, a parasit competitia in urma cu aproape o saptamana cand Ilinca Vandici a anuntat in timp Galei vestea ca vedeta nu va mai participa la  reality fashion din motive de sanatate.

"Are probleme de sănătate, a fost o veste neașteptată pentru noi toți și din păcate, din cauza acestei vești, trebuie să vă anunț că din acest moment, Otniela nu mai este concurentă în cadrul show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Îi dorim multă, multă sănătate Otnielei, să ne urmărească cu mare drag de acolo, de acasă”,   a spus Ilinca Vandici.

Citeste si: Cum arata si cu ce se ocupa sora Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cele doua seamana atat de tare incat ai zice ca sunt gemene

Otniela, pusa la zid de urmaritori dupa ce a parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities

Dupa eliminarea din competitie, Otniela a transmis un mesaj extrem de emotionant pe pagina ei e Instagram: Hello! Multumesc pentru mesaje, pentru grija si pentru gandurile frumoase! Experienta mea la Bravo, ai stil! Celebrities a luat sfarsit. A fost o calatorie frumoasa, grea, presarata cu multe provocari si situatii in care nu am mai fost pusa pana acum. Este multa munca, sunt multe emotii, competitivitate, a fost ceva nou fata de ce am facut pana acum. 

Am intalnit o echipa de oameni muncitori de care am fost fascinata inca din prima zi. Recunosc ca sunt cativa omuleti care au un loc special in sufletul meu. Va zic ca este o magie acolo, chiar cu tot greul si cu toata nebunia. Sunt bine acum, am avut o sinuzita destul de rea, combinata si cu o raceala, si asta a fost motivul pentru care nu am putut continua competitia.
 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Prima reacție a Otnielei după ce a părăsit competiția Bravo, ai stil! Celebrities: "Au fost situații în care nu am mai fost pusă până acum!"

Otniela, certata pe Instagram ca pleaca in vacanta desi ii este rau

Insa, de cand frumoasa Otniela a parasit competitia Bravo, ai stil! Celebrities, au inceput sa curga rauri de mesaje din partea urmaritorilor sai printre care si unele mai rautacioase in care i se reproseaza ca nu spune adevarul despre plecarea din show. Fosta concurenta nu a ezitat sa le raspunda si sa sublinieze faptul ca ea chiar a avut o sinuzita extrem de puternica si nu putea tine echipa de filmare in loc doua saptamani ca ea sa se puna pe picioare: "O

sa ne spui realul motiv pentru care nu mai ești in emisiune?

Otniela: "Este real ce am spus, o raceala f puternica. Febra, rau…cum sa filmez asa si cum sa astepte dupa mine atat de mult pana m-am vindecat?! Ok. Interesant sa spuna un om ca are sinuzita si febra si raceala… la niste filmari la care nu poti lipsi doua saptamani si sa sa existe “ eu nu cred”. Ok.

Se pare ca in acest moment Otniela se afla in vacanta si de aceea, mai multi urmaritori au inceput sa spuna ca, de fapt, altul ar fi adevaratul motiv pentru care fosta concurenta a renuntat la Bravo, ai stil! Celebrities.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.