Otniela, Bravo ai stil! Celebrities. Cum arăta Otniela în prima zi de școală? FOTO

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 aug 2022, 16:25
Otniela, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: instagram

Otniela, Bravo ai stil! Celebrities. Descoperă cum arăta una dintre cele mai frumoase concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7, în prima zi de școală.

Otniela, Bravo ai stil! Celebrities. Prima zi de școală trezește în sufletul adulților cele mai frumoase sentimente, având în vedere că majoritatea își amintesc cu nostalgie de perioada în care se aflau pe băncile școlii. Otniela, concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities, își amintește de fiecare dată cu drag de anii de școală. Cum arăta vedeta pe vremea când era elevă?

Otniela, Bravo ai stil! Celebrities. Fotografie de colecție cu Otniela în prima zi de școală

Otniela, Bravo ai stil! Celebrities. Otniela Sandu își amintește cu nostalgie că pentru ea, prima zi de școală venea mereu la pachet cu emoții foarte mari. Concurenta de la Bravo ai stil! Celebrities aștepta cu nerăbdare revederea cu colegii și se pregătea cu o săptămână înainte de începerea școlii, astfel încât să arate perfect în prima zi de școală.

„Îmi aduc aminte că în timpul școlii abia așteptam să vină vacanța, iar în vacanță abia așteptam să mă întorc la școală. Îmi lipseau colegii, îmi lipseau năzbâtiile pe care le făceam, îmi lipseau glumele, îmi lipseau chiar și profesorii. Mereu primele zile de școală erau cu emoții foarte mari. Cu toate că plecam de la joacă, de la distracția pe care o aveam în fiecare vară pe la Cluj. Îmi amintesc că îmi pregăteam hainele cu o săptămână înainte, îmi pregăteam penarul, coperțile de la caiete cu multă migală.

În prima zi mereu se întâmpla ceva, ori mergeam cu florile rupte la învățătoare, ori îmi pierdeam ghiozdanul sau mă murdăream cu cerneală. Mereu trebuia să se întâmple ceva. Îmi este tare dor de genul ăla de emoție. Am foarte multe amintiri din perioada aia, și mai ales imaginea clară a învățătoarei, clasei, colegilor.”, a spus Otniela potrivit elle.ro.

Otniela, Bravo ai stil! Celebrities. Cum arăta Otniela în prima zi de școală? Ei bine, vedeta purta celebra uniformă în nuanțe de alb și albastru, cu șorțuleț și guler alb atașat.

Otniela de la Bravo ai stil! Celebrities a făcut publică o fotografie din copilăria ei, iar fanii vedetei au putut vedea că, în perioada în care era elevă, aceasta obișnuia să își prindă părul în două codițe, la fel ca majoritatea colegelor de școală. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si:|| Otniela, Bravo, ai stil! Celebrities|| Cine este Otniela și cum reușește să atragă toate privirile?

Otniela, Bravo ai stil! Celebrities. Cine este Otniela?

Otniela, Bravo ai stil! Celebrities. Otniela este concurentă în sezonul 7 al emisiunii Bravo ai stil! Celebrities, care a început pe 8 septembrie 2021.

Vedeta este gata să îi cucerească pe jurați cu stilul ei vestimentar, hotărâtă fiind să iasă din zona de confort, să facă alegeri dintre cele mai îndrăznețe și să impresioneze prin stil și eleganță.

Otniela, Bravo ai stil! Celebrities. Înainte de a participa la Bravo ai stil! Celebrities, Otniela Sandu a mai cochetat cu televiziunea, aceasta făcând parte din mai multe proiecte de televiziune. Deși este obișnuită cu camerele de filmat, vedeta recunoaște că Bravo ai stil! Celebrities este o provocare pentru ea, având în vedere că este o emisiune cu un format complet diferit. 

Citeste si:// CONCURENTE Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7// Descoperă cele 9 vedete care vor lupta pentru premiul cel mare

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.