Otniela de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut marele anunț! Felicitări și casă de piatră!

Autor: Lavinia Medrea

Otniela de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut marele anunț! Felicitări și casă de piatră!

Sursa: Instagram

Otniela de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are motive să fie fericită! Sora ei, Lisiana, s-a căsătorit și este în culmea fericirii!

Otniela de la „Bravo, ai stil! Celebrities”  are motive să fie fericită! Sora ei, Lisiana, s-a căsătorit și este în culmea fericirii!

Otniela de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut marele anunț! Felicitări și casă de piatră!

În urmă cu foarte puțin timp, sora Otnielei, Lisiana, s-a căsătorit cu bărbatul vieții ei. Otniela și-a felicitat sora și cumnatul printr-un story pe Instagram, care înfățișează o poză cu ei doi, alături de un mesaj scris de Otniela.

„Chiar dacă nu am fost acolo, m-am gândit la voi”, a scris Otniela, alături de fotografia cu cei doi miri.

Deși nu a putut fi alături de sora ei, Otniela este cu sufletul lângă Lisiana și le transmite mirilor toate gândurile bune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce studii are, de fapt, Ilinca Vandici! Puțină lume s-ar fi așteptat să aibă această meserie

Când vine rândul Otnielei să fie cerută în căsătorie? Fanii așteaptă ziua cea mare

Otniela l-a ținut ceva vreme ascuns pe iubitul ei până la începutul acestui an. Povestea lor de dragoste a început cu multe luni în urmă și se vede că sunt mai fericiți ca niciodată.

Otniela a povestit, în urmă cu ceva timp, cum a decurs începutul relaţiei cu Radu Constantin.

Citeste si: Madalina Pamfile si Ruxi, schimb de replici acide in platoul Bravo, ai stil! Celebrities! "Ai zis ca stilistul te ajuta sa ai acces la anumite piese"

„La început am făcut un lucru frumos, un deşert, dar el în loc să aprecieze treaba asta, zice că am vrut să-l omor.

Eu făceam bomboane de mult timp, le-am verificat, dar a ajuns un sâmbure în el cu care era să se înece. Eu n-am crezut și i-am cerut să-mi aducă sâmburele, pe care mi l-a adus într-o cutie de inel și acum îl am. Aș vrea a opta zi pentru ca el să fie doar cu mine, pentru că e foarte ocupat.”, a povestit Otniela.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.