OTRAVA din DAMIGEANA. Sotia i-a murit, iar el a ramas ORB dupa ce au baut un pahar de VISINATA

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 00:35

A trecut un an, dar, intrebarile nu au primit niciun raspuns. Patru copii au ramas fara mama si cu un tata pe care trebuie sa il duca de mana la fiecare pas.

Cineva le-a vandut alcool metilic in loc de alcool etilic si, de atunci, viata li s-a schimbat. Nimeni pana acum nu a fost tras la raspundere pentru aceasta tragedie. Un om in putere care a ajuns la 42 de ani sa fie dus de mana de copiii lui. A trecut un an de cand Ioan si-a ingropat sotia. Inca nu isi revine din soc. Incearca sa fie tare pentru cei din jur.

Acum un an erau o familie fericita. Sotia si copiii il asteptau sa se intoarca de la munca din Spania. Atunci femeia s-a gandit sa ii faca o visinata buna. A cumparat de la cineva 2 litri de alcool. I s-a spus ca este alcool etilic, insa, in realitate s-a dovedit ca era metilic.

Pana la tragedie nu a fost decat un pas! Au ajuns amindoi la spital, dar inapoi acasa, s-a intors doar el.

Femeia a murit, iar Ioan a ramas orb. Drumurile catre cimitir au ajuns sa i se para normale bietului om. Mintea ii este insa si acum la intrebarile care isi asteapta raspunsul.

Ioan a ramas fara vedere. Sotia lui s-a dus, iar copiii nu mai au cui sa spuna mama. Si totul a inceput atunci cand femeia a cumparat alcoolul ce avea sa abata nenorocirea asupra familiei lor.

Ioan nu doreste decat ca cel care a vandut moarte la pahar sa fie adus in fata legii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO121863##