Oul, VEDETA incontestabila a acestei saptamani. Priviti ce opere de arta au creat artistii si designerii pentru sarbatorile pascale!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:05

Vedeta incontestabila a acestei saptamani este, fara indoiala, oul! Vreti sau nu vreti, zilele acestea il vedeti la tot pasul.

Cel mai important este insa in ce forma? Iar la acest capitol, romanul nu duce lipsa de inventivitate. Priviti! Faceti cunostinta cu Bogdan. Pentru el, sculptura nu se limiteaza doar la lemn, iar cojile de oua nu sunt doar pentru vopsit. Maramureseanul s-a gandit cum sa le combine pe amandoua iar ce-a iesit este demn de toata admiratia.

Teoretic, ai nevoie doar de coaja de ou si o pila de unghii.

Putina indemanare si multa rabdare. Practic insa, pentru ca o simpla coaja de oua sa ajunga la nivel de opera de arta, intai de toate se stabileste modelul. De la o simpla joaca, maramuresanul a transformat sculpatul intr-o adevarata pasiune. Una care valoreaza o mica avere.

Pana acum, sculptorul amator si-a dat creatiile doar prietenilor si cunoscutilor. Insa de acum inainte, va lua in calcul chiar si deschiderea unei afaceri.

In celalalt colt al tarii, un designer de interior a gasit o metoda inedita de a face un ban in plus, in preajma Pastelui. El si-a pus talentul la treaba si a inventat ouale hand-made.

Si uite-asa a luat nastere oul decorativ! Dantela, paietele sau orice alta forma de material, se lipeste pe oul transparent in diverse forme si variante. Desi pare treaba usoara, operatiunea cere imaginatie si mare atentie la detalii.

Preturile variaza si ele, in functie de complexitatea modelului. Insa niciunul nu depaseste 60 de lei. Asa ca variante de cadouri exista din belsug. Totul este ca buzunarele sa fie deschise!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

##VIDEO109722##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.