Ovidiu Cheabac e romanul care le da clasa macaronarilor si ii are la picioare pe patronii tratoriilor cu pretentii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 01:51

A crescut la Botosani cu barabule si mamaliga si a ajuns sa invarta coca de pizza mai ceva ca italienii get beget.

Ovidiu Cheabac este din Botosani. Ca orice roman, in urma cu 12 ani a plecat in Italia sa castige  o paine mai buna, a pornit de jos si a furat meserie, dupa cum recunoaste.

Desi la inceput italienii il priveau de sus, in cativa ani romanul nostru a reusit sa le dea clasa. Acum, la 35 de ani este unul dintre cei mai importanti pizzaioli chefi din tara lui Michelangello.

A castigat concursuri dupa concursuri si ne arata mandru cea mai inalta distinctie in domeniul culinar.


Pe Ovidiu l-am gasit in tara,  imparte din experienta sa si altora care vor sa invete. Si n-a venit cu mana goala, ci cu doua retete care au facut furori la ultimul campionat.
Pizza nu inseamna insa numai sunca, mozzarella si sos de rosii. Faina este cea care incepe sa faca diferenta in tratoriile din intreaga lume, spune Ovidiu.


Ovidiu e hotarat sa nu se opreasca aici, are vise mari, sa ajunga departe. Si poate intr-o zi va reveni in tara ca sa faca aici ceea ce a invatat printre straini.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: