Ovidiu Hațegan, cel mai cotat arbitru român de fotbal, a suferit un infarct!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 dec 2022, 04:05

Ovidiu Hațegan

Sursa: Instagram Ovidiu Hațegan

Ovidiu Hațegan, considerat cel mai bun arbitru român de fotbal, și cel mai cotat în acest moment, a suferit un infarct miocardic.

Ovidiu Hațegan, care este și medic, a recunoscut anumite simptome premergătoare infarctului și s-a prezentat singur la Camera de Gardă a spitalului din Arad, informează gsp.ro

Ajuns la spital, lui Hațegan i s-a comunicat că a suferit un infarct și a fost transportat de urgență la Timișoara, acolo unde a fost operat imediat. Marele arbitru român s-ar simți acum bine, după operație.

"În timpul antrenamentului a simțit o durere în piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat în mașină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timișoara și, în urma unui EKG, i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent", a declarat o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Hațegan, pentru SpecialArad.

Ovidiu Hațegan, în vârstă de 41 de ani, se afla în locuința sa din Arad, după un meci, atunci când a simțit dureri puternice în zona pieptului. Imediat s-a dus la Camera de Gardă a spitalului din Arad.

Citeste si: Cristiano Ronaldo, luat peste picior de un român după ce a postat o fotografie cu soția și copiii: „Se vede urât”

Mai poate Hațegan arbitra după infarctul suferit?

Ovidiu Hațegan este cel mai bine cotat arbitru român de fotbal și, probabil, cel mai valoros.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a suferit acest infarct întrebarea este dacă își va continua cariera de arbitru.

În vara anului trecut, danezul Christian Eriksen a suferit un infarct în timpul primului meci pe care Danemarca îl juca la EURO 2020. Eriksen a fost resuscitat pe teren, și-a revenit ulterior, iar acum joacă din nou fotbal.

Eriksen este legitimat la Brentford, formație din Premier League.  

Un alt jucător care și-a continuat cariera de fotbalist după ce a suferit un infarct este olandezul Daley Blind, legitimat la Ajax Amsterdam, fiul unui fost mare jucător care a evoluat tot la Ajax, Danny Blind. Danny Blind a cucerit Liga Campionilor cu Ajax, în 1995.

Ovidiu Hațegan a condus de la centru partide din Europa League și Champions League. Totodată, a fost arbitru și la ultimul Campionat European, EURO 2020.

Citeste si: Edi Iordănescu debutează pe banca României într-o partidă contra Greciei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.