Ovidiu Lipan Țăndărică, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 04 mar 2022, 11:25

Ovidiu Lipan Țăndărică, invitat duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

A fost supranumit în copilărie “Copilul teribil al tobelor”, iar talentul său a fost confirmat și peste ani, când a ajuns cel mai mare toboșar român. Un munte de talent, un artist total care continuă să își scrie povestea de succes, Ovidiu Lipan Țăndărică este invitatul ediției din această duminică, al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D.

La doar 15 ani, Ovidiu Lipan Țăndărică  devenea bateristul trupei de rock  Roșu și Negru, la 22 de ani se alătura legendarei trupe  Phoenix , odată cu înregistrarea albumului  Cantafabule, iar împreună cu colegii de trupă, în anul 1977, fugea în Germania, întorcându-se în țară după Revoluția din ‘89.  În anul 2000, Ovidiu Lipan Țăndărică s-a întors definitiv în România și a continuat proiectele muzicale cu trupa  Phoenix, dar și cu  Fanfara Zece prăjini Stelu Enache, IRIS și Bosquito.

Ovidiu Lipan Țăndărică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ovidiu Lipan Țăndărică este divorțat și are un fiu, Alexander, iar în urmă cu doi ani, a devenit bunic.

“Este Ovidiu Lipan Țăndărică cel mai mare toboșar român?”, “Vă complexează că nu aveți Conservatorul?”, “Renaște trupa <Phoenix> la 60 de ani?”, “De ce v-a pus Nicu Covaci cuțitul la gât?”, “Ați cerut-o în căsătorie pe Corina Chiriac?”, “Cât ați căutat mormântul mamei?”, “Vă sperie ipostaza de bunic?”, “Iubiți scena mai mult ca viața?”,  acestea sunt câteva dintre

întrebările la care celebrul artist Ovidiu Lipan Țăndărică va trebui să răspundă, în cadrul interviului ce va fi difuzat duminica aceasta, de la ora 22:30, într-o ediție de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Fiul lui Ovidiu Lipan Tandarica ii calca pe urme tatalui. Cei doi vor sa puna bazele unui proiect muzical de succes

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.