Ovidiu Neveu nu s-a putut abține și a reacționat după nunta Getuței Sterp: "Ați mai văzut voi mireasă să plângă la nunta ei?!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 iul 2023, 00:05

Reactia lui Ovidiu Neveu dupa nunta Getutei Sterp

Sursa: Instagram

Luptatorul a avut o reactie total ciudata la adresa nuntii Getutei Sterp, unii internauti nestiind daca sa rada sau sa-l critice.

Ovidiu Neveu pusese ochii pe Getuta in urma cu cateva luni, insa fiica mamei Geta era demult logodita si traia o poveste de iubire alaturi de Sebastian Craciunescu, iar spusele lui Neveu chiar si cand a fost la familia Sterp acasa, nu le-a luat niciodata in serios, ci ca pe o gluma. 

Citeste si: Ileana Sterp, reacție neașteptată când a văzut-o în carne și oase pe Bianca Comanici la masa în casa familiei Sterp: "Ma gândeam că ne știm!"

Ovidiu Neveu, reactie incredibila dupa nuta Getutei Sterp

Nunta a avut loc, iar eveniment mai frumos că al Getutei Sterp nici că a fost în tot ținutul. O tara întreagă a vorbit despre nunta fiicei mamei Geta, la fel și Neveu care nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj public pe TikTok: "Ați mai văzut voi mireasa să plângă la nunta ei?! Vă întreb și eu ca fapt divers, ați mai văzut voi mireasa să plângă la nunta ei? Gândul

tot acolo îi e, la Neveu!" Mulți au reacționat instant la postarea lui Neveu și nu l-au luat în serios, ba mai mult, au fost intrigați de afirmațiile lui spunând că daca vreodată vă mai ajunge în fata lui Iancu, cu siguranță vă fi bătut din nou. Ca un gest frumos, după bătaia pe care i-a dat-o în ring, familia Sterp i-a deschis poarta în momentul în care acesta a vrut să viziteze gospodăria.
Mai mult, familia Sterp i-a arătat cum decurge o zi din viață lor la stana și cum sta treaba cu munca ogorului. Neveu nu s-a supărat, mai mult, i-a plăcut că a avut ocazia să stea în preajma Getutei Sterp. Și la rândul lui, Neveu a invitat familia Sterp la el acasă, în Elveția. Însă, se pare că nu s-a potolit și acum a venit cu câteva declarații total nepotrivite la adresa nuntii Getutei Sterp.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ovidiu Neveu a fost acasa la familia Sterp

"Nu își au rost cuvintele.

Nu mă așteptam să fie astfel de oameni, dar acum, după ce am fost acolo, sunt niște oameni de nota 10 toți, de la mic la mare.  De aceea este apreciată de toată România. Acum mi-am dat și eu seama. M-am dus acolo fără să spun nimănui! M-am urcat în mașină și le-am făcut surpriză. S-a pomenit cu mine la poartă, s-a uitat pe geam, nu i-a venit să creadă.
Am auzit de afară cum a zis <A venit Neveu!> M-a băgat în casă, m-a omenit, m-a pus la masă, dar și la treabă. Am vrut să fac, ca să încerc ca experiență. E grea munca la Hațeg."
, a declarat Ovidiu Neveu.