Ozan, furios pe parintii sai, il rapeste pe Alaz! Cum va reactiona Harun cand va descoperi ca fiul sau este in pericol? Afla ce masuri va lua, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, intr-un nou episod din “Furtuna pe Bosfor”

Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:03

Dornic sa se razbune pe cei care i-au ascuns adevarul, Ozan il rapeste pe Alaz pentru ca Harun sa inteleaga care dintre cei doi fii ai sai este cu adevarat important.

Desi Cihan a incercat sa il convinga pe Ozan sa isi ierte mama si sa mearga la spital sa o vada pentru a-i alina suferinta, tanarul refuza orice explicatie si se indeparteaza de familia sa. Acesta nu reuseste sa treaca peste trauma suferita si recurge la un gest extrem, pentru a-i da o lectie adevaratului sau tata. Ozan isi rapeste propriul frate, pentru a-i demonstra lui Harun care dintre fiii sai conteaza pentru el cu adevarat.


In cele din urma Dilara isi revine, in timp ce Cihan ii povestea momente din trecutul lor si aceasta priveste nedumerita in jurul ei si primele sale cuvinte sunt legate de Cansu si de Cihan, care ii starneste amintiri vechi. Spre fericirea tuturor, starea Dilarei devine stabila.
Intre timp, Harun este anuntat de politie ca Ozan a fost depistat si merge intr-un suflet sa il gaseasca pe Alaz, pentru a-l duce la spital sa isi vada mama.
Insa toate demersurile sale se rasfrang asupra sa, deoarece constata cu tristete ca Ozan il priveste cu si mai multa ura.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”







 

Taguri: