Ozan nu renunta la Umut

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:18

Zeliha (Nergis Corakci), mama lui Umut (Gizem Karaca), nu si-a putut tine promisiunea facuta fiicei sale, cand a zis ca va divorta de Zafer (Ali Erkazan), iar Umut crede ca mama ei a parasit-o.

Tanara se muta in casa celei mai bune prietene, Hale, demisioneaza de la locul de munca si incearca sa isi construiasca o viata frumoasa.

Zeliha sufera cumplit dupa plecarea fiicei ei, insa Umut, care nu stie ca mama sa este santajata in cel mai josnic mod de tatal vitreg, ii cere acesteia un ultim lucru.

In vreme ce isi cauta un loc de munca, Umut primeste propunerea de a face parte dintr-un proiect cinematografic.

Tanara il va cunoaste pe Hakan (Berk Oktay), unul dintre cei mai renumiti producatori in domeniu, insa niciunul dintre cei ei nu stie ca au o cunostinta comuna, pe Ozan (Sukru Ozyildiz).

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ozan afla ca mama sa l-a mintit in ceea ce priveste intalnirea cu Umut, si ii marturiseste lui Hakan cat de rau ii pare ca a crezut-o pe Umut o profitoare.

Hakan il incurajeaza pe Ozan sa nu renunte la Umut.

Vazand cat de mult o iubeste pe tanara, Ozan primeste incuvintarea tatalui sau, de a se casatori cu Umut.

Care este ultimul lucru pe care i-l cere Umut mamei sale, si ce surpriza uriasa va avea tanara din partea lui Ozan, aflati astazi de la ora 20:00, urmarind un nou episod, din serialul “ Dragoste la prima vedere ”, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.