Ozan trece prin momente cumplite! Tanarul isi reneaga mama, desi stie despre starea ei critica! Afla ce se va intampla cu Dilara si ce va face Ozan in privinta familiei sale, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D, in “Furtuna pe Bosfor”

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:02

Vestea ca adevaratul lui tata este Harun cade ca un trasnet peste Ozan, care refuza sa asculte orice explicatie si se revolta impotriva familiei sale.

Descoperind ca adevaratul lui tata este de fapt Harun sic a toata viata sa a trait intr-o mare minciuna, Ozan isi pierde cumpatul si merge sa ii ceara socoteala mamai sale pentru tainuirea acestui aspect important. Tanarul ii cere explicatii Dilarei in plina strada si se comporta agresiv, fara sa ii pese ca ii va dauna acesteia.


Dupa furtuna iscata pe strada, Ozan pleaca brusc, ignorand insistentele mamei sale.
In timp ce Dilara incerca disperata sa isi opreasca pe Ozan, aceasta sufera un accident si ajunge in stare critica la spital. Insa nimeni nu o poate identifica deoarece aceasta nu are asupra sa actele de identitate, iar familia ei o cauta disperata peste tot.


Pe de alta parte, Ozan se afla inca sub efectul devastator al cumplitei vesti si merge intr-un club, unde declanseaza un scandal si este aspru pedepsit de paznicii localului.
In cele din urma tanarul ajunge acasa si poarta o discutie serioasa cu Cihan, care ii explica totul despre adevaratul lui tata si despre faptul ca Dilara a fost nevoita sa recurga la acel gest in tinerete. Insa niciun argument adus de Cihan nu il induioseaza pe Ozan, nici macar vestea ca Dilara se afla in stare grava la spital.


Desi Cihan incearca din rasputeri sa il convinga pe Ozan sa il insoteasca la spital pentru a-si vedea mama, tanarul este mai inversunat ca niciodata si ii spune raspicat celui pe care l-a considerat tatal lui,
ca nu vrea sa isi mai vada mama...

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta


Nu rata un nou episod al serialului “Furtuna pe Bosfor”, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.