Ozana Barabancea, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Diana Tilă

Vedeta face mărturisiri tulburătoare pe parcursul interviului maraton:“N-am fost în stare să-mi țin căsnicia…”

Duminică, la ora 23:00, Kanal D aduce o nouă ediție a emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai”, având-o ca invitată pe Ozana Barabancea, una dintre cele mai versatile și cunoscute artiste din România. Cu o carieră muzicală de peste trei decenii, Ozana Barabancea este mezzo-soprană în Corul Operei Naționale București și, în 2015, a dirijat prima orchestră formată exclusiv din femei.

Citește și: Fratele Oanei Mizil a murit la doar 26 de ani, într-un teribil accident. Drama prin care a trecut fosta iubită a lui Marian Vanghelie

Ozana Barabancea, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Artista este un muzician complex, care a demonstrat că poate trece cu ușurință de la operă la musical, jazz și chiar muzică patriotică.

Televiziunea i-a adus cu adevarat faima, iar publicul o va descoperi acum într-o ipostază nouă, în care răspunde celor mai provocatoare întrebări adresate de Denise Rifai. Prin intermediul emisiunii, telespectatorii vor afla dacă Ozana Barabancea este în armonie cu trecutul ei și cum isi vede viitorul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Artista recunoaște cu sinceritate cel mai dificil moment din viața ei, într-o confesiune emoționantă. Întrebată de Denise Rifai care a fost examenul cel mai important pe care nu l-a trecut pe parcursul vietii sale, artista a oferit un răspuns cât se poate de tranșant. „Căsnicia mea. Pentru că n-am fost în stare să-mi țin căsnicia… Deci dacă am picat în viață la ceva, acesta a fost examenul ”, a raspuns aceasta.

Citește și: Oana Niculescu Mizil, și-a înșelat sau nu fostul soț cu Marian Vanghelie? Cum a început relația celor doi și cine este primul soț al Oanei

“Cum este să fii colegă cu fiul tău la Conservator?”, “De ce ati fost dată afară?”, “Vă mai puneti lipitori pe față?”, “V-a înșelat sotul cu cea mai bună prietenă?”, “A reusit cineva sa va inchidă gura?” sunt doar cateva dintre intrebarile adresate Ozanei Barabancea in editia de duminica a emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, difuzata la 23:00, la Kanal

D.