Ozana Barabancea, primele declarații despre bărbatul din viața ei: „Sunt adepta unei relații cu binecuvântarea preotului”. Cine este iubitul sopranei

Autor: Diana Bostan

Ozana Barabancea în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Sursa: Captură YouTube

Invitată în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Ozana Barabancea și-a deschis sufletul și a vorbit despre dragoste. Iată ce a răspuns artista în momentul în care a fost întrebată dacă s-ar recăsători!

Cu o carieră muzicală de peste trei decenii, Ozana Barabancea a păstrat o anumită discreție și decență în ceea ce privește viața personală. Trecând printr-un divorț în urmă cu două decenii, artista a dezvăluit dacă există un bărbat special în viața ei, dar și ce își reproșează din căsnicia cu Sorin Terinte.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?

Ozana Barabancea a vorbit despre posibilitatea de a se recăsători

Ozana Barabancea și pianistul Sorin Terinte au divorțat în anul 2004, iar de atunci mezzo-soprana și-a dedicat viața carierei și creșterii celor doi copii. Artista a păstrat o anumită discreție în ceea ce privește viața personală, iar în cei 20 de ani de la divorț, niciun bărbat nu a reușit s-o convingă să spună ”DA” pentru a doua oară.

Citește și: Ce dietă a ținut Ozana Barabancea! Alimentele pe care le-a exclus de tot din regimul ei alimentar după ce slăbit 60 de kilograme

Întrebată de Denise Rifai dacă s-ar mărita pentru a doua oară, Ozana Barabancea nu a ezitat și a dezvăluit că i-ar fi destul de greu să se recăsătorească. Artista a mărturisit că are anumite tabieturi și obișnuințe pe care nu și-ar dori să le încalce.

Cu toate acestea, mezzo-soprana și-ar dori pe cineva cu care să petreacă timpul și cu care să călătorească. Întrebată dacă există un bărbat în viața ei, artista a mărturisit că este singură în acest moment.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

„Măritat e prea mult spus, deși sunt adepta unei relații cu binecuvântarea preotului. E greu pentru că m-am obișnuit și am niște tabieturi și am niște obișnuințe. Cred că mi-ar fi greu să mă căsătoresc cu cineva, dar aș vrea să am un prieten cu care să vorbesc, cu care să călătoresc, dar cam atât.”, a dezvăluit Ozana Barabancea, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Ce își reproșează artista din căsnicia cu Sorin Terinte

Ozana Barabancea și Sorin Terinte au decis să încheie căsătoria lor în 2004, după ce vedeta nu ar mai fi tolerat infidelitățile soțului. Cei doi au împreună o fată și un băiat, de care sunt extrem de mândri, și, pentru binele copiilor, au reușit să mențină o relație respectuoasă și cordială.

Citește și: Cine este Cezar Ionașcu, fostul iubit al Ozanei Barabancea. Motivul pentru care soprana a rămas singură după despărțirea de el. Între cei doi era o diferență de 9 de ani

Întrebată de Denise Rifai dacă a fost o soție bună, Ozana Barabancea a mărturisit că nu a avut răbdare în căsnicia anterioară, fiind de părere că o soție bună ar trebui să aibă răbdare cu soțul ei.

„Privind în spate...v-am spus că este examenul pe care l-am picat, nu am avut răbdare. Cred că o soție trebuie să aibă răbdare cu soțul ei, deci prin tranzitivitate...cred că aș fi putut să fiu o soție mai bună. Poate ar fi meritat să fiu o soție mai bună.”, a mai spus vedeta.