Ozcan Deniz a dat lovitura! Va juca alaturi de doua dintre cele mai frumoase actrite din Turcia! Pe una i-a "furat-o" lui Burak Ozcivit de sub nas! Uite despre cine este vorba

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 iul 2020, 10:24

Filmarile au inceput in noiembrie 2016 si filmul se afla in faza de post-productie, urmand a fi lansat pe 8 decembrie in cinematografele turcesti.

In filmul "Öteki Taraf" ("Cealalta parte") este si regizor. El joaca alturi de Meryem Uzerli si Aslı Enver. Bugetul se ridica la un milion de euro si, in timp ce cele doua actrite vor fi platite cu un onorariu fix, Deniz va primi si un procent din incasarile filmului, care se preconizeaza a fi un succes.

 

 

O postare distribuită de meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) pe

Cei trei actori in prima zi de filmare, citind scenariul.

 

Meryem Uzerli este cunoscuta publicului din Romania din serialul "Suleyman Mangnificul- sub domnia iubirii" iar Aslı Enver este una dintre cele mai in voga tinere actrite ale Turciei, care a jucat alaturi de Burak Ozcivit ("Kemal" din "Dragoste infinita") in prima parte a filmului "Kardesim Benim".

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

Aslı nu a mai fost distribuita in partea a doua, la care au inceput filmarile imediat dupa nunta lui Burak Ozcivit cu actrita Fahryie Evcen.

 

"Cealalta parte" prezinta povestea unui barbat prins intre doua femei, sotia sa, interpretata de Meryem Uzerli si amanta (Aslı Enver).

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), tinta glumelor lansate de prietenii sai! Iata ce detaliu surprinzator din viata sa intima a starnit reactii in lumea mondena din Turcia!

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita") aparitie uluitoare la PETRECEREA DE LOGODNA a mezinul familiei Dogulu! Iata cum a aratat frumoasa actrita la ritualul cererii in casatorie sustinut de DENIZ DOGULU in fata alesei sale! VEZI IMAGINI INEDITE!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.