Ozcan Deniz a pozat pentru un calendar, la inceputul acestui an! Iata in ce ipostaze a fost surprins actorul si ce imagine a uimit publicul

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2017, 15:39

Celebrul actor a acceptat provocarea de a poza asa cum nu a mai facut-o pana acum.

Ozcan Deniz a pozat la inceputul acestui an pentru un calendar de perete, creat de Asociatia Haciko, care se ocupa de ingrijirea animalelor fara stapan. Actorul a acceptat provocarea de a poza alaturi de un caine cu handicap, pentru a oferi tuturor un exemplu de dragoste pentru animale.

Un iubitor de animale declarat, Ozcan Deniz nu s-a sfiit sa pozeze alaturi de cainele orb si a declarat ca este unul dintre oamenii care sar mereu in ajutorul animalelor fara stapan.

"Sentimentele nu sunt doar pentru oameni!", a spus actorul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Calendarul Haciko cuprinde imagini cu multe personalitati din Turcia, printre care s-au numarat actorii Ozcan Deniz, Pamir Pekin, cantareata Omur Gedik si altii, care s-au lasat pozati

alaturi de diverse animale abandonate, cu scopul maret de a strange fonduri din vanzari, pentru intretinerea animalelor fara stapan.

Fotografiile au fost facute de unul dintre cei mai renumiti fotografi ai Turciei, Safa Gulsoy, ceea ce a dus la realizarea unui calendar cu vanzari record pe piata din Turcia.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.