Ozcan Deniz, aparitie inedita la aniversarea micutului sau fiu, Kuzey! Iata cum a petrecut celebrul actor marea zi alaturi de fosta sotie si de fiul lor!

Autor: D.I.
Actualizat: 30 apr 2020, 15:51
video Foto(7)

Ozcan Deniz este unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului in Turcia.

Celebrul actor, Ozcan Deniz, pare sa fie urmarit de ghinion in ceea ce priveste viata personala. In ciuda faptului ca nimeni nu a privit cu ochi buni casatoria lui cu o femeie mult mai tanara, Ozcan Deniz a crezut foarte mult in mariajul cu Feyza Aktan, pe care a venerat-o deoarece i-a implinit cel mai frumos vis, acela de a deveni tata.

Indragitul Ozcan Deniz a decis sa divorteze de mai tanara Feyza Aktan, dupa ce au iesit la iveala in repetate randuri zvonuri ca cei doi au pus capat definitiv mariajului lor.


Desi multi nu au privit cu ochi buni casatoria lui cu o femeie mult mai tanara, Ozcan Deniz a crezut foarte mult in mariajul cu Feyza Aktan, pe care a venerat-o deoarece i-a indeplinit cel mai frumos vis, acela de a deveni tata. Cei doi s-au casatorit in urma cu doi ani si au devenit parintii unui baietel anul trecut, care parea ca le pecetluise relatia pentru totdeauna. O poveste de dragoste începută din 2016 intra într-o nouă etapă, ei doi își uneau destinele pentru ca în aprilie 2019 să vină cel care completa tabloul de familie- micutul Kuzey. 

Conform unei publicatii din Turcia, 15 luni se casnicie s-au terminat, de comun acord, in doar 15 minute, la Tribunalul din Istanbul. Presa scria zilele trecute că actorul va plăti 50.000 lire turcești/lunar pensie alimentară și îi va da fostei soții două case. La finalul procesului, Judecătorul ar fi decis pentru Kuzey custodie comuna.
Desi totul parea lamurit intre cei doi fosti soti, de curand, celebrul actor a fost surprins de jurnalisti, in compania frumoasei Feyza Aktan.

De atunci, celebrul actor a decis sa ramane langa fosta sa sotie pentru a-si creste impreuna copilul si se pare ca acestia se inteleg mult mai bine in afara casatoriei.

De curand, Ozcan Deniz si fosta lui sotie, Feyza Aktan au sarbatorit ziua de nasterea a fiului lor, micutul Kuzey.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Hunkar si Fekeli decid sa se casatoreasca! Afla cum va reactiona Demir si ce masuri radicale va lua impotriva dusmanului sau, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Ercüment, din serialul "Ma numesc Zuleyha", alaturi de cea mai importanta fiinta din viata lui! Iata cum au fost surprinsi impreuna!

"La multi ani, dragul meu fiu! Fiul care mi-a facut viata o poveste frumoasa!", a scris Ozcan Deniz pe contul lui de socializare, cu ocazia aniversarii fiului sau.

Desi lui Ozcan Deniz ii place sa pastreze discretia, Feyza Aktan nu s-a putut abtine si a postat o fotografie în trei cu prilejul zilei de naștere a lui Kuzey. Dovada clara ca cei doi fosti soti inca au sentimente unul fata de celelalt si isi adora copilul.


"Ce bine că ești, dragul meu fiu!" a scris aceasta pe contul ei de socializare.