Ozcan Deniz are o familie frumoasa si unita! Iata cat de bine se intelege viitoarea lui sotie, Feyza Aktan cu membrii familiei Deniz si cum au fost surprinsi impreuna!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 ian 2018, 13:12
video Foto(6)

Ozcan Deniz este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentul in Turcia.

Ozcan Deniz s-a nascut in anul 1972, la Ankara, intr-un cartier sarac de periferie si nu a avut deloc o copilarie usoara. Chiar daca s-a mutat din Ankara la Aydın, familia Deniz a locuit tot intr-un cartier sarac si cu locuinte provizorii. La varsta de treisprezece ani, Ozcan Deniz cauta o cale de evadare din acea viaţa. Interesul pentru muzica a venit din dorinţa de a scapa de saracie.

Tatal sau nu muncea, familia nu avea bani. Inca din copilarie, Ozcan Deniz a lucrat, alaturi de fratele lui, la o fabrica de pavaje. În fiecare dimineaţa, cei doi fraţi mergeau pe jos la fabrica un drum de o ora. Se întrebau reciproc: „Noi vom merge tot timpul pe drumul asta? Asta va fi viaţa noastra?"

Ozcan Deniz are o familie frumoasa si unita.

Si mai cu seama celebrul actor este fericit de faptul ca iubita sa, Feyza Aktan s-a integrat rapid in cadrul familiei sale.


Una dintre surorile sale scria la un moment dat despre familia sa astfel:
"„Noi suntem o familie, o mare familie! O familie care creşte şi care va mai creşte…Ne mai şi suparam uneori, dar ne împacam, ne îmbraţişam şi ne pupam.
Suntem puternici pentru ca drumurile noastre nu au fost deloc uşoare şi tocmai asta ne-a facut puternici. Înca suntem împreuna şi, indiferent ce va fi sa fie, vom fi împreuna pana la moarte. Buna dimineaţa tuturor. Sa fie o zi plina de linişte în care sa va îmbraţişaţi strans cu famila şi cu cei pe care îi iubiţi!


"Cumnatele, emotionate ca vor deveni iar matuşi, si-au culcat bebeluşii si au savurat timpul petrecut cu proaspata nora Feyza Aktan..."


Ozcan Deniz are o relatie absolut speciala cu surorile lui si isi adora nepotii. Poate ca greutatile din copilarie si separarea tatalui au facut ca fratii si surorile sa fie atat de apropiati si sa-si pretuiasca atat de mult mama careia ii spune "regina".

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.