Ozcan Deniz, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata: uite cum a fost surprins in cabina de machiaj, alaturi de stilista lui! Actorului nu ii pasa ca este filmat

Autor: B.M.
Actualizat: 02 iul 2020, 13:38

Celebrul actor Ozcan Deniz filmeaza de zor pentru noua productie "Mireasa din Istanbul", alaturi de care joaca cu frumoasa Asli Enver.

Starul nu ezista sa le arate fanilor momente inedite care se petrec in spatele camerelor de luat vederi, postand foarte des pe conturile lui de pe retelele de socializare filmulete si poze amuzante.

Recent, pe Instagram, Ozcan Deniz este surprins intr-o scurta secventa la machiaj, intr-o atmosfera ce pare a fi foarte destinsa. Actorul danseaza si canta pe ritmuri de muzica, iar stilista care se ocupa de look-ul lui pare a fi la fel de relaxata.

Se spune ca cele mai bune rezultate le ai atunci cand faci un lucru din placere. Poate acesta este motivul pentru care serialele turcesti sunt atat de reusite!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Iata imaginile: