Ozcan Deniz, cadou incendiar din partea actritei Nurgul Yesilcay de ziua lui! Surpriza are legatura cu prima lui dragoste. De cine s-a indragostit nebuneste actorul la 18 ani

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:41

Ozcan Deniz a primit din partea colegei sale de platou un cadou mai putin obisnuit, dar extrem de placut din punct de vedere al barbatilor.

Actorul din "Ziua in care mi s-a scris destinul" a primit in dar de la prietena si colega lui de platou, de ziua lui, o dansatoare. Acest fapt ii aminteste de perioada cand avea 18 ani si cand s-a indragostit nebuneste de o dansatoare.

Insa, iubirea era una platonica caci nu a fost deloc impartasita, insa actorul a dezvaluit ca era atat de indragostit de dansatoarea Dilara care atunci avea 25 de ani, incat fierbea de gelozie atunci cand barbatii ii puneau bani in sutien in timpul prestatiei sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.