Ozcan Deniz, ce a jucat în serialul turcesc „Mireasa din Istanbul”, a fost căsătorit de trei ori!

Autor: Bianca Vidoi
 Özcan Deniz soție Foto(4)

Özcan Deniz

Sursa: Facebook Özcan Deniz

Ozcan Deniz este cunoscut de către publicul din România pentru rolul pe care l-a jucat în serialul turcesc „Mireasa din Istanbul”.

Ozcan Deniz are 52 de ani, iar acesta are o carieră de succes în industria serialelor turcești, având roluri importante în seriale apreciate de milioane de oameni, precum „Mireasa din Istanbul” sau „Ziua în care mi s-a scris destinul”. Deși cariera lui merge într-o linie ascendentă, viața lui personală a fost presărată de obstacole pe care a reușit să le folosească în favoarea lui. Iată care au fost cele trei femei cu care a fost căsătorit actorul Ozcan Deniz.

Cine sunt femeile cu care s-a iubit Ozcan Deniz?

Ozcan Deniz este un actor apreciat în Turcia, iar deși cariera lui este una de invidiat, viața lui privată a avut parte de mai multe momente delicate. Actorul serialului turcesc „Mireasa din Istanbul” și-a încercat norocul în dragoste de mai multe ori, fiind căsătorit de trei ori, însă niciuna din aceste relații nu a durat până la adânci bătrâneți.

În anul 1992, Ozcan Deniz s-a căsătorit cu Handan Deniz, după ce cei doi s-au întâlnit la un concert. Fosta lui soție cum povestea lor de dragoste a fost una firească, începând de la mici aproprieri, dezvoltându-se în prietenie și ulterior într-o relație amoroasă. Cu toate acestea, în anul 2003 a avut loc divorțul, deși relația celor doi se încheiase cu mai mult timp înainte. 

Citește și: Nunta celebrului Ozcan Deniz în imagini! Iată principalele momente ale fericitului eveniment cuprinse într-un clip video spectaculos! Cei doi miri s-au pregătit pas cu pas pentru ziua cea mare în care și-au unit destinele!

Din anul 2003 și până în anul 2018, Ozcan Deniz a decis să nu mai facă pasul cel mare, iar atunci când a găsit-o pe Feyza Aktan, acesta a decis să schimbe statutul relației lor.

În anul 2018, Ozcan Deniz s-a căsătorit cu Feyza Aktan, împreună având un băiețel, Kuzey. Cu toate acestea, după doar 15 luni de căsătorie cei doi au decis să își separe drumurile, însă nu într-un mod pașnic, ci plin de scandal.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Ultima femeie ce i-a furat inima a fost designerul Samar Dadgar, în vârstă de 29 de ani. Cei doi au o frumoasă poveste de dragoste din anul 2023, iar deși între cei doi există o diferență de vârstă de 22 de ani, relația lor dovedește că vârsta este doar un număr, potrivit tvhappy.ro.

Feyza Aktan a depus plângerea la Procuratura șefă din Istanbul 

Feyza Aktan a susținut că Ozcan Deniz a înșelat-o atunci când erau împreună, mai mult de atât, acuzându-l că a amenințat-o cu moartea. Femeia a decis să depună o plângere la Procuratura șefă din Istanbul, menționând că a fost victima violenței domestice, cerând astfel ca Ozcan Deniz să fie pedepsit pentru rănile provocate.

Această plângere a adus asupra lui Ozcan Deniz un proces, sub acuzația de "vătămare corporală", pentru care se cere o pedeapsă cu închisoarea de până la 1 an și 6 luni. În plângere sunt amintite mai multe momente în care Ozcan Deniz ar fi fost agresiv cu fosta lui soție, în timpul vacanțelor din Göcek și Germania.