Ozcan Deniz, cel mai fericit tatic! Iata cum au sarbatorit celebrul actor si sotia sa, aniversarea de 1 an a fiului lor! Micutul Kuzey a mostenit cele mai frumoase trasaturi de la ambii sai parinti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 aug 2021, 19:40
video Foto(9)

Ozcan Deniz este un tatic fericit si implinit de cand a venit pe lume micutul Kuzey.

Feyza si Ozcan Deniz s-au indragostit iremediabil in anul 2017 si dupa doar cateva luni au decis sa se casatoreasca. Cei doi au devenit parinti in aprilie 2018, iar de atunci au devenit o familie unita si fericita.

In ciuda faptului ca la sfarsitul anului trecut, se zvonise in presa din Turcia ca Ozcan Deniz si Feyza Aktan s-ar fi certat, iar actorul s-ar fi mutat la hotel si, mai mult decat atat, ar fi decis sa divorteze.

Atunci, Feyza Aktan Deniz a dezmintit stirea, specificand pe contul lui de socializare ca nimic din ceea ce s-a spus nu este adevarat. Dupa cateva zile in care zvonurile au tot circulat prin presa turca, Ozcan Deniz a pus punct tuturor speculatiilor cu privire la divortul de mama fiului sau. Celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare o imagine graitoare, care dovedeste clar ca nimic din ceea ce s-a scris despre mariajul lui nu este adevarat, ci dimpotriva totul este sub control.


Se pare ca niciun obstacol nu a reusit sa afecteze mariajul celor doi, ci dimpotriva au devenit din ce in ce mai uniti si fericiti alaturi de fiul lor, Kuzey.
Pe 30 aprilie, Ozcan Deniz si Feyza Aktan au sarbatorit primul an de viata al micutul Kuzey. Prilej inedit pentru fericitul tatic sa ii transmita fiului sau cel mai emotionant mesaj:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


"Iubirile mele! Pregatirea pentru o zi de nastere e o chestiune serioasa! La multi ani feiciti, dragul meu fiu!", a spus Ozcan Deniz. (sursa: viatacuaromadecafea.com; gecce.com.tr)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.