Ozcan Deniz, cu un ochi rade si cu unul plange! Iata ce anume a umbrit fericirea nasterii fiului sau si prin ce clipe teribile trece celebrul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mai 2018, 22:43
video Foto(5)

Ozcan Deniz a primit o veste trista la scurt timp dupa nasterea fiului sau.

Ozcan Deniz si Feyza Aktan Deniz, au devenit parinti duminica seara. Kuzey s-a nascut la spitalul Maslak Acıbadem, având o greutate de 3 kilograme 545 grame si inaltimea de 51 cm.

Din pacate, actorul nu a putut sa traiasca pe deplin fericirea deoarece starea sanatatii lui  Sadık Deniz, tatal acestuia, care se trateaza inca de anul trecut de cancer pulmonar si intestinal, s-a agravat si a fost necesara internarea.

Actorul si-a adus tatal in acelasi spital unde s-a nascut fiul lui si mai mult decat atat acesta l-a dus pe micutul Kuzey pentru un scut moment in camera bunicului sau, care s-a bucurat enorm ca si-a vazut primul nepot din partea lui Ozcan. Intreaga familie Deniz este in alerta si asteapta cu sufletul la gura vestile medicilor.

"Din pacate, situatia s-a agravat… Si-a vazut nepotul si s-a bucurat foarte mult! Traim bucurie amestecata cu tristete… Ozcan se straduieste sa fie prezent in ambele parti!", a declarat Ercan Deniz, fratele actorului.

(sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.