Ozcan Deniz, de la burlacul aventurier, la taticul mandru si grijuliu! Celebrul actor i-a dedicat fiului sau un mesaj-rugaciune! Iata primele imagini cu micutul Kuzey, care a schimbat radical viata familiei Deniz!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 aug 2018, 13:43
video Foto(6)

Ozcan Deniz este in al noulea cer de cand a venit pe lume fiul lui, Kuzey, minunea care i-a schimbat viata.

Feyza si Ozcan Deniz au devenit parinti in ziua de 30 aprilie. Din atunci viata celor doi soti s-a schimbat radical, devenind o familie unita si fericita.


Actorul a cerut producatorilor un alt program de filmari mai flexibil pentru serialul "Mireasa din Istanbul", pentru a petrece mai mult timp alaturi de sotia sa si Kuzey. Acestia au stabilit ca proaspatul tatic sa filmeze doar doua zile pe saptamana.


In urma cu doua zile Ozcan Deniz si-a sarbatorit ziua de nastere. Indragitul actor si regizor turc a implinit 46 de ani.
La ceas aniversar, Ozcan Deniz a simtit nevoia de a impartasi tuturor fanilor sai din mediul virtual, mesajul emotionant dedicat fiului sau, Kuzey si a publicat prima imagine cu micutul sau ingeras. Mesajul asemanator unei rugaciuni, este o recapitulare a valorilor in care ar trebui sa traim si pe care le neglijam deseori in favoarea tertelor persoane, stari, bariee, este pur si simplu definitia echilibrului!


"Astazi e ziua mea. Ori de cate ori te privesc si imi umplu plamanii cu mirosul tau de rai, spun slava Domnului. Cel mai frumos dar al meu, nu voi spune ca Dumnezeu sa nu-ti scoata în cale oameni rai, nu voi spune sa te tina departe de greseli, greutati. Le vei trai, deoarece aceasta este regula vietii. Este o regula necesara.
Te vor invata viata, greselile pe care le vei face, greutatile pe care le vei trai, oamenii rai cu care te vei confrunta.

Rugaciunea mea, ca tata al tau, pentru tine, si eforturile mele vor fi mereu ca tu sa fii, în fata tuturor acestora, puternic, rezistent si inteligent.
Scriu acestea aici pentru ca nu se vor pierde si, din momentul cand mintea ta va începe sa le înteleaga, îti vor iesi mereu în cale si le vei citi. Nu uita ca, indiferent de împrejurari, eu voi fi mereu alaturi de tine, cat puterile si mintea ma vor tine, te voi însoti, fizic si spiritual, pana la ultima mea respiratie.

Ma voi stradui, cate zile voi avea, sa te învat, din experienta mea de viata, ca, atunci cand vei gandi ca ai facut alegeri gresite, a proceda corect si a gresi sunt relative, cand te vei simti blocat, mereu va exista o cale de iesire, ca e nevoie sa-ti tii mereu mintea treaza, ca, în orice situatie, trebuie sa-ti schimbi optica si sa o vezi si din alte perspective si astfel sa iei deciziile, ori de cate ori te vei confrunta cu o greutate, sa te gandesti ca, daca cineva de pe pamant a depasit o astfel de greutate, sigur
o vei depasi si tu, ca nu trebuie sa încetezi sa înveti si sa gandesti, ca, indiferent daca vei fi sau nu departe, trebuie sa pretuiesti unitatea familiei, ca trebuie sa acorzi importanta prieteniilor adevarate, ca, atunci cand te îndragostesti, nu trebuie sa pleci urechea catre terte persoane, trebuie sa-ti traiesti dragostea din plin, ca, indiferent cine ar fi acestia, trebuie sa stai departe de oamenii care vor sa-ti spulbere energia de viata, trebuie sa stii diferenta dintre stapanire si sclavie, relatie si dependenta, ca trebuie sa fii respectuos si elegant cu femeile, ca nu trebuie sa dojenesti si sa modelezi
pe cineva, ca nu trebuie sa furi niciodata si trebuie sa castigi muncind, ca trebuie sa ai idealuri mari si sa nu-ti fie teama sa le realizezi, ca nu trebuie sa fii sclavul faimei si banilor, ca nu trebuie sa fii zgarcit, dar nici atat de darnic încat sa te faca pe tine pierdut, ca poti învata multe din absenta, ca brutalitatea este treaba oamenilor slabi, dar, atunci cand se aplica împotriva ta, trebuie sa fii pregatit pentru a riposta, ca trebuie sa iubesti animalele si natura, sa pretuiesti arta si stiinta. Singura mea rugaciune este aceasta. Te iubesc foarte mult. Ce bine ca ne-am nascut!", a scris Ozcan Deniz. (sursa: Instagram; viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.