OZCAN DENIZ, demonstratie de talent in plina strada! Iata cum a fost surprins celebrul actor si cu cine a cantat intr-unul dintre cele mai vechi cartiere din Istanbul!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 apr 2017, 11:44

Captiv intre marile sale proiecte cinematografice la care lucreaza de zor si filmarile pentru serialul de succes aflat in plina desfasurare, "Mireasa din Istanbul", Ozcan Deniz regreta cumplit din cauza faptului ca nu mai are timp pentru a se dedica si primei sale iubiri, muzica. Dornic sa isi manifeste talentul muzical, acesta profita din plin de orice ocazie care i se iveste si canta indiferent de locul in care s-ar afla, pe o scena special amenajata sau chiar pe strada.

Cite ste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan), dovada suprema din dragoste pentru iubitul ei sot! Iata la ce gest uluitor si extrem de periculos a recurs frumoasa actrita pentru a-i arata sotului ei cat de mult inseamna pentru ea si ca il iubeste mai presus de orice!

Citeste si: Unul dintre actorii din "Dragoste infinita" sarbatorit cu fast de colegii sai! MOMENTE INEDITE pe platourile de filmare ale serialului fenomen! Iata cine este cel care a fost in centrul atentiei si care a fost motivul celebrarii

Citeste si : Ei sunt sunt CEI MAI FRUMOSI SI SEDUCATORI BARBATI din serialele turcesti! Iata cine sunt acestia si ce lucruri inedite nu stiai inca despre viata lor personala!

De curand, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare o scurta inregistrare in care apare cantand in plina strada, in cartierul Galata, din apropierea Turnului Galata, din Istanbul, acompaniat de cantaretii ambulanti, care obisnuiesc sa fredoneze melodii traditionale turcesti, spre deliciul locuitorilor si al turistilor.

 

sokakmüzisyenlerigalata

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on