Ozcan Deniz (Faruk din "Mireasa din Istanbul"), un viitor tatic extrem de grijuliu! Iata ce sejur minunat i-a oferit iubitei sale, Feyza Aktan, la Viena si cat de atent si protector a fost celebrul actor cu cea care ii va deveni sotie in curand!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 dec 2017, 11:37

Ozcan Deniz traieste cea mai frumoasa poveste de dragoste alaturi de Feyza Aktan, femeia care ii va darui in curand copilul mult dorit!

Desi a preferat pana acum sa pastreze relatia cu viitoarea lui sotie, departe de ochii presei, Ozcan Deniz si Feyza Aktan au fost surprinsi de curand tinandu-se de mana in aeroportul Atatürk din Istanbul.


Se pare ca cei doi indragostiti se pregateau de imbarcarea in avionul in care urmau sa zboare spre Viena, unde celebrul actor va avea o fastuoasa gala de lansare a filmului "Dincolo".
Desi este insarcinata in cinci luni, Feyza Aktan a preferat sa-si insoteasca viitorul sot la Viena. Conform presei din Turcia, se pare ca tanara este foarte geloasa si obisnuieste sa il insoteasca pe Ozcan Deniz.


Cei doi indragostiti si-au petrecut acest weekend in capitala Austriei, unde au imbinat utilul cu placutul. Celebrul actor a participat la gala de lansare a filmului "Dincolo" si dupa eveniment a petrecut mult timp in compania iubitei sale, care si-a dorit sa ajunga la renumitul targ de Craciun din Viena.
Ozcan Deniz i-a satisfacut toate poftele iubitei sale, rasfatand-o la orice pas.


"Vremea e rece, dar inlauntrul nostru e cald, sufletul băiatului meu e cald si a vrut ciocolata calda cu banane! Să-i priasca!", a scris actorul.
(sursa: milliyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)