Ozcan Deniz (Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul"), o lectie de viata, perseverenta si stil! Povestea vietii celebrului actor pare desprinsa dintr-un serial turcesc! Iata cele mai incendiare detalii despre unul dintre cei mai indragiti actori ai mome

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 dec 2017, 15:21
video Foto(15)

Ozcan Deniz are o viata care poate fi oricand subiect de serial sau film. Actorul a parcurs un drum foarte dificil pana la stilul pe care il abordeaza azi.

Jurnalistul de prestigiu Can Dundar a scris despre acesta in cartea sa dedicata simbolurilor culturale ale anilor 2000 („’Yıldızlar’ /Stelele). Ozcan Deniz s-a nascut in anul 1972, la Ankara, intr-un cartier sarac de periferie. Chiar daca s-a mutat din Ankara la Aydın, familia Deniz a locuit tot intr-un cartier sarac si cu locuinte provizorii.


Actorul i-a declarat jurnalistului: „Familia mea era formata din opt persoane:4 fete, fratele meu, eu, mama si tata.
Pana la varsta de cincisprezece ani, locuinţa noastra era demolata noaptea si ziua de construia din nou."

Citeste si: Asli Enver (Sureyya) si Ozcan Deniz (Faruk), sustinuti de colegii lor din serialul "Mireasa din Istanbul", la gala de lansare a proiectului lor cinematografic! Micutul Emir a fost vedeta serii! Iata cele mai frumoase ipostaze surprinse la marele eveniment!


Tatal sau nu muncea, familia nu avea bani. Înca din copilarie, Özcan a lucrat, alaturi de fratele lui, la o fabrica de pavaje. În fiecare dimineaţa, cei doi fraţi mergeau pe jos la fabrica un drum de o ora. Se intrebau reciproc: „Noi vom merge tot timpul pe drumul asta? Asta va fi viaţa noastra?" La varsta de treisprezece ani, Özcan Deniz cauta o cale de evadare din acea viaţa.
Interesul pentru muzica a venit din dorinta de a scapa de saracie.


Ozcan isi propune sa iasa din salile de nunţi, sa se afirme. Gaseste un impresar care-l duce la Izmir in clubul de noapte Majestik. În prima noapte, poliţia a dat buzna in club, iar el (in costum si cu papion) s-a refugiat in bucatarie la spalat vase. Apoi a plecat in Antalya.
Actorul si prezentatorul TV Cenk Koray l-a ascultat din intamplare si i-a spus: „Vino in Istanbul. Pune-ţi vocea pe o caseta sa te asculte lumea.„

Familia nu-i da voie sa plece la Istanbul. Nu avea bani. Ii promite fratelui ca-i va lua BMW-ul mult visat. Fratele se lasa convins,ii da niste bani si il trimite cu autocarul la Istanbul. În 1989, Özcan Deniz vine pentru prima data in Istanbul.
În buzunar avea caseta pe care el o inregistrae.

Gaseste un hotel ieftin in Tepebası, apoi, zi de zi merge in Unkapı, bate din usa in usa, intreaba „Vreţi sa ascultaţi aceasta caseta?„. Cand banii de la fratele lui s-au terminat, merge in Laleli unde se angajeaza ca ucenic la o shaormerie. Gaseste in buzunar cartea de vizita pe care i-a dat-o un barbat la o nunta de nemţi.
Îi spusese ca el organizeaza turnee in Germania si ca asteapta sa-l sune. L-a sunat, iar reacţia omului a fost: „Unde esti? Te caut de luni in sir! Vor un solist pentru un turneu."


Ozcan ii spune: „Nu am bani sa ma intorc la Aydın, dar sa vin in Germania?! Am ramas in hotelul asta." Barbatul ii trimite bani, dar nu poate sa-i ia viza.  In cele din urma, abia in 1991 urca in avionul de Germania. Pentru a obţine permis de sedere in Germania, se insoara cu o turcoaica de acolo. În doi ani, Özcan Deniz devine cel mai vestit cantareţ turc din Germania.

In acea perioada, impresarul vocilor tinere, Hilmi Topaloglu, il asculta si se trezeste din nou la Istanbul. Intra in studioul de inregistrari, dar urmeaza o perioada de asteptare si Özcan nu a mai avut rabdare. S-a intors in Germania. Dupa trei luni, intr-o noapte, ajuns acasa, asculta robotul telefonului. Hilmi Topaloglu il anunta ca a scos caseta si mesajul era chiar paarte din inregistrarea cantecului lui. Ozcan a plans.

Notorietatea a venit odata cu muzica.


Prima lui dragoste a fost dansatoarea Dilara cand el avea doar 15 ani. Dupa ce a devenit cunoscut, el a vorbit despre Dilara insa ea l-a folosit ca pe un instrument de publicitate. Özcan Deniz este dezamagit.


Relatia de dragoste dintre Ozcan Deniz si Fahriye Evcen a fost un val de certuri si impacari, dar a durat patru ani. Apoi a avut o relaţie cu actrita Ece Uslu, dar s-au despartit repede. Cea mai recenta relatie a fost cu Buse Narcı care era cu douazeci si unu de ani mai mica. S-au despartit.

(sursa: posta.com.tr)