Ozcan Deniz (Faruk, protagonistul serialului "Mireasa din Istanbul"), anii au trecut, iar celebrul actor a ramas la fel de sarmant si de seducator! Iata cum arata la 30 de ani!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2017, 12:21
video Foto(7)

Ozcan Deniz este unul dintre cei mai iubiti actori din Turcia, devenind foarte apreciat si in randul romanilor.

Pe langa vocea de aur si sarmul aparte, Ozcan Deniz  este un actor care are foarte multa grija si de felul in care arata. Asa se explica faptul ca talentatul actor a avut un succes rasunator inca de la primele sale aparitii pe micul ecran in Turcia, cu peste douazeci de ani in urma, can a reusit sa cucereasca inimile multor fane.


Ozcan Deniz si-a innebunit admiratoarele de-a lungul timpului cu cele mai incitante imagini, publicate pe contul lui de facebook, in care aparea in ipostaze sexy.
De curand acesta a postat o poza inedita, in care apare cu trei infatisari diferite, la 38, 41 si 45 de ani si care par atat de asemanatoare in ciuda trecerii timpului.


Telespectatorii romani au avut ocazia sa-l vada recent in serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul", difuzat de Kanal D. Actorul a reusit sa fure inima multor telespectatoare, care il urmaresc cu admiratie si in noul serial "Mireasa din Istanbul", unde a fost nevoit sa-si schimbe infatisarea si sa recurga la un look grizonat, pentru a respecta scenariul.