Ozcan Deniz (Faruk, protagonistul serialului "Mireasa din Istanbul") isi adora mama! Iata cele mai frumoase ipostaze alaturi de cea mai importanta femeie din viata sa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 nov 2017, 15:42
video Foto(4)

Asemenea personajului Faruk din "Mireasa din Istanbul", Ozcan Deniz isi idolatrizeaza familia in ciuda viatii sale tumultoase de actor.

Desi se dedica din ce in ce mai mult carierei sale de actor, regizor si scenarist, Ozcan Deniz este de-a dreptul uluit cand vine vorba despre familia sa. Mama si cele doua surori sunt cele mai importante fiinte, care l-au sutinut intotdeauna neconditionat si i-au adus echilibrul interior chiar si in cele mai dificile momente din viata sa, care a fost presarata cu multe dezamagiri si suferinte fie in cariera, fie in viata personala.


Se pare ca singura femeie care detine inima lui Ozcan Deniz este chiar mama acestuia, Kadriye Deniz. Desi este foarte ocupat si se vede destul de rar cu familia sa, Ozcan Deniz nu uita niciodata de evenimentele importante care le au in prim plan pe cele trei femei dragi.
Anul acesta Ozcan nu a reusit sa ajunga la aniversarea mamei sale deoarece se afla pe platourile de filmare, insa cu toate acestea nu uitat sa-i trimita acesteia flori si un tort insotite de cele mai calde urari.


"Ce bine ca te-ai nascut, draga mea mama! La multi ani, draga mea mama! Sa fii intotdeauna alaturi de noi!", a scris Ozcan Deniz.
Nici surorile actorului nu s-au lasat mai prejos si au fost alaturi de mama lor pentru a o sarbatori si i-au transmis pe conturile lor de socializare cateva mesaje superbe:
"Astăzi este ziua Sultanei mele! Primul dar a sosit deja! Amin! Dumnezeu sa dea viata lungă tuturor mamelor! Ce bine ca te-ai nascut, mama!", a scris Yurda Deniz, sora cea mijlocie.

"Nu am vazut in viaţa mea o femeie mai puternica decat tine! Iti suntem recunoscători ca, in ciuda a tot si toate, intotdeauna ai reusit sa ramai si sa ne tii in picioare! Dumnezeu sa te tina mereu langa noi! Sarut mana, frumoasa mea mama! La multi ani de ziua ta!", a adaugat mezina familiei, Sibel Semerci.