Ozcan Deniz, mariaj de convenienta timp de 11 ani cu faimoasa cantareata Handan Deniz. Actorul a inselat-o cat timp a fost casatorit cu ea. Uite detalii inedite despre cei doi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2020, 02:40

Divortul dintre Ozcan Deniz si Handan Deniz a scos la iveala mai multe detalii necunoscute publicului.

Bomba dintre cei doi a izbucnit in 2008 cand Handan il acuza pe Ozcan ca dupa mariajul de convenienta nu s-a ales cu niciun ban. "Ce mi-a dat pana acum daca mariajul a fost doar de convenienta? Nu imi imaginam ca Ozcan va fi atat de rau si ca ma va lovi cand eu l-am ajutat", a spus faimoasa cantareata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Banii

pe care mi i-a dat nu insumeaza nici macar 40 de euro", a mai spus ea! Am avut grija de el si de iubita lui in Munich, si financiar si spiritual. I-am spus ca stiu despre relatie si s-a enervat foarte tare pe mine..."

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.