Ozcan Deniz, mesaj impresionant pentru fanii săi! Iată ce a transmis celebrul actor și cântăreț publicului său cu ocazia împlinirii a 30 de ani de carieră!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2022, 23:52

Ozcan Deniz a transmis cele mai emoționante cuvinte fanilor săi care i-au urmărit îndeaproape activitatea profesională de-a lungul celor 30 de ani de carieră.

Renumitul actor și cântăreț Ozcan Deniz aniversează 30 de ani de carieră strălucită și a hotărât să marcheze acest eveniment important astfel încât să îi includă și pe fanii săi, deoarece acestora le datorează în mare măsură ceea ce este el astăzi. Celebrul Ozcan Deniz și-a dorit enorm să le transmită susțînătorilor săi recunoștință și apreciarea lui, pentru tot sprijinul acordat de-a lungul celor 30 de ani de carieră, fiind conștient de faptul că fără existența și suportul lor moral nu ar fi reușit să ajungă pe culmile succesului.

Ozcan Deniz, mesaj impresionant pentru fanii săi! Iată ce a transmis celebrul actor și cântăreț publicului

Cu talent uriaș, muncă asiduă pe platourile de filmare și multă perseverență Özcan Deniz a reușit să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului în ambele domenii în care a activat în cei 30 de ani de carieră. Deși nu a avut sprijinul familiei sale, care avea la acea vreme posibilități financiare modeste, Ozcan Deniz a perseverat și s-a încăpățânat să meargă mai departe pentru a-și îndeplini marile dorințe.

Anul acesta celebrul actor împlinește 30 de ani de carieră în muzică și în actorie, cele două domenii în care încă activează și pe care a reușit să le îmbine mereu cu brio.

De curând, îndrăgitul Ozcan Deniz a anunțat în presă din Turcia faptul că anul acesta va sărbători împlinirea a 30 de ani carieră prin muncă așa cum a preferat mereu.

Mai mult decât atât, celebrul actor a ținută să le transmită și fanilor săi un mesaj emoționant, în semn de recunoștință și mulțumire pentru cei care i-au fost mereu alături și l-au susținut în toate proiectele sale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Samar Dadgar, logodnica celebrului Ozcan Deniz, mărturisiri incendiare din culisele relației lor! "Nu a îngenunghiat" Iată unde a avut loc cererea în căsătorie și când au programat nunta!

„Sărbătorim anul acesta al 30-lea an împreună. Am creat împreună o memorie comună cu nenumărate cântece, filme, seriale. Relația dintre noi este deja atemporală. Niciodată nu am alergat după o faimă fără conținut.

Am fost mereu în contradicție cu situațiile în care oamenii interferează cu viețile altora așa cum își doresc. Singurul meu punct de focusare a fost acela DE A FACE MEREU CEEA CE E CEL MAI BINE.
Așa cum mă străduiesc și acum. În afară de efectele secundare ale faimei, plăcerea de a-mi face exercită profesia și sentimentele pe care le-am împărtășit împreună m-au ținut mereu în echilibru.
Ne-am îndrăgostit în zeci de povești, ne-am despărțit, am fost încercați cu familiile noastre, ne-a fost dor, le-a fost dor de noi, am urât, am iertat, ne-am bucurat, ne-am întristat. Am creat acest „UNIVERS” format din filme, seriale TV și cântece, prin trecerea granițelor, cu o audiență considerabilă în lume. A fost o călătorie destul de grea și nu ar fi putut să o parcurgă oricine. Dar am reușit. Am fost invidiați, am atras multă atenție, dar noi am fost întotdeauna cei originali.

Acest succes cu trei brațe, de care doar mie mi-a fost dat să am parte în Turcia, reprezintă 30 de ani că și când am tricotat ochi cu ochi, fără a-l micșora, ci extinzându-l.  Anul acesta sărbătorim împreună, față în față. Ce bine că existați! Vă iubesc. Și vom mai avea multe povești de împărtășit. Mai profunde decât au fost vreodată”, a scris Ozcan Deniz, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Îndrăgitul Ozcan Deniz sărbătorește 30 de ani de carieră! Iată cum a decis să marcheze acest eveniment important!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.