Ozcan Deniz pălmuit de fosta sotie, Feyza Aktan! Ce s-a intamplat recent intre cei doi fosti soti, chiar in prezenta fiului lor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 oct 2021, 14:23

Ozcan Deniz, cearta apriga cu fosta sotie, Feyza Aktan

Sursa: Instagram

Ozcan Deniz trece din nou prin momente dificile cauzate de fosta sa sotie, Feyza Aktan.

Ozcan Deniz este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia, cu un palmares impresionant, care s-a bucurat de mare succes de-a lungul anilor, insa pe plan personal lucrurile n-au stat la fel de bine ci dimpotriva acesta a intampinat multe obstacole si dezamagiri in dragoste.

Celebrul actor pare ca este urmarit de ghinion cand vine vorba despre viata sentimentala, aflandu-se la cel de-al doilea mariaj esuat.

Dupa divortul de cea de-a doua sotie, Ozcan Deniz si-a dorit sa ramana in relatii pasnice cu Feyza Aktan, insa intre cei doi s-au iscat noi certuri deoarece amandoi se lupta pentru custodia fiului lor.

Ozcan Deniz, palmuit de fosta sotie, Feyza Aktan!

De curand, celebrul actor Ozcan Deniz a trecut din nou printr-un episod neplacut petrecut intre el si fosta lui sotie, Feyza Aktan.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Ozcan Deniz ar fi fost palmuit de fosta lui sotie. Cei doi fosti soti se afla in plin proces pentru obtinerea custodiei fiului lor. Presa din Turcia a scris ca acest episod a avut loc in luna septembrie, cand Ozcan Deniz ar fi fost anuntat de catre directorul gradinitei la care invata fiul lor, care l-a informat ca micutul nu a mai fost adus la cursuri.

Se pare ca actorul s-ar fi dus sa vada ce se intampla si ar fi gasit copilul in pijama, semn ca mama sa nu a vrut sa il duca la gradinita. Cei doi s-au certat aprig si in momentul in care copilul si-a exprimat dorinta de a pleca impreuna cu tatal lui, Fayza Aktan s-a napustit asupra fostului ei sot si l-ar fi palmuit si i-ar fi rupt hainele.

Mai mult decat atat, in timpul disputei celor doi fosti soti, copilul lor s-ar fi lovit la cap, iar Ozcan Deniz a decis sa depuna plangere impotriva fostei lui sotii. Presa turca a mai subliniat si faptul ca martora la cele petrecute a fost sora Feyzei Aktan, pe care ar fi reclamat-o de asemenea pentru ca l-ar fi jignit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Viata bate filmul! Ozcan Deniz a cerut-o din nou in casatorie pe Feyza Aktan? Iata ce indicii i-au dat de gol!

Pe de alta parte, Feyza Aktan ar fi marturisit poliției ca în ziua respectiva ar fi fost randul lui Ozcan Deniz sa-l duca la gradinita, de aceea nu l-a dus ea si ca i-ar fi trimis mesaj dimineata, dar el nu i-ar fi raspuns si de aici s-a declansat intregul episod neplacut.

Aceasta a mai declarat ca l-ar fi lovit pentru a se apăra și pentru a-și proteja copilul. Iar sora ei ar fi tipat de nervi. In cele din urma politia a demarat o ancheta. Ramane de vazut cum se va solutiona problema celor doi fosti soti.

Citeste si: Celebrul Ozcan Deniz iubeste din nou! Iata CINE este superba femeie de origine iraniana, cu douazeci de ani mai tanara, care i-a furat mintile indragitului actor!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.