OZCAN DENIZ, planuri mari pentru casatoria cu tanara lui iubita Feyza Aktan! Iata ce hotarare neasteptata a luat carismaticul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 sep 2017, 13:58
video Foto(4)

Celebrul actor si-a vazut in sfarsit visul implinit, alaturi de iubita lui, Feyza Aktan, care ii va darui peste cateva luni copilul mult dorit.

Ozcan Deniz are 45 de ani si viseaza de multi ani sa isi construiasca propria familie si mai mult decat atat sa devina cat mai curand tata.


In ultimii doi ani, dorinta de a fi tata a devenit din ce in ce mai puternica, insa si-a canalizat intreaga dragoste asupra nepotelului sau, pe care il adora.
De curand, presa a anuntat ca celebrul actor va deveni tata, deoarece iubita sa Feyza Aktan (25 ani) ii va darui copilul mult dorit.


Desi intre cei doi exista o diferenta de varsta de 20 de ani, cei doi indragostiti sunt impreuna de un an si se pare ca deja au hotarat sa se casatoreasca, insa nu anul viitor asa cum au declarat initial ci cat mai curand posibil. Conform unui cotidian din Turcia, Ozcan Deniz planuieste sa se casatoreasca in strainatate.

Dacă totusi nu va avea aceasta pauza, serialul "Mireasa din Istanbul" fiind abia la inceputul celui de-al doilea sezon, vor organiza o ceremonie in familie si vor semna actele oficiale deoarece
isi doresc sa se intample cat mai repede.

 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.