Ozcan Deniz, prima apariție publică, după ce a pierdut custodia fiului său! Iată alături de cine a fost surprins fermecătorul actor la repetiile pentru primul lui concert din acest an!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 ian 2022, 17:05
ozcan deniz Foto(5)

Ozcan Deniz, un actor si un cantaret de renume in Turcia

Sursa: Instagram Ozcan Deniz

Celebrul actor Ozcan Deniz a trecut la finalul anului trecut prin cea mai dificilă perioada deoarece a pierdut custodia fiului său, Kuzey.

Îndrăgitul actor și cântăreț, Ozcan Deniz, pare urmărit de ghinion în viață personală. După multe eșecuri în dragostei, carismaticul actor a suferit recent și pierderea definitivă a custodiei micuțului sau fiu, Kuzey, pe care îl iubește enorm și îl consideră rațiunea să de a merge mai departe în viață și de a-i crea un viitor frumos. La începutul anului Ozcan Deniz a susținut primul lui concert cu public, iar la repetii acesta a fost mai mereu însoțit chiar de fiul lui, căruia îi place enorm muzică canatata de tatăl sau.

Ozcan Deniz, prima apariție publică, după ce a pierdut custodia fiului său!

Ozcan Deniz este considerat în Turcia drept unul dintre cei mai talentați și apreciați actori și cântăreți. Cu un talent desăvârșit și cu o carismă aparte, Ozcan Deniz a cucerit publicul din Turcia și de peste hotare încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și treptat a urcat în topul celor mai buni actori.

Deși are 49 de ani, Ozcan Deniz continuă să își surprindă fanii cu aparițiile și proiectele sale de senzație, atât în domeniul actoriei, cât și în muzică, cele două mari pasiuni ale sale.

Dincolo de latura profesională care mereu a fost încununată cu multe succese, în viață personală, Ozcan Deniz nu a fost la fel de norocos, ci s-a confruntat cu multe probleme și necazuri.

După un mariaj nereușit și mai multe relații de iubire eșuate, Ozcan Deniz părea în urmă cu câțiva ani că și-a întâlnit marea dragoste, pe mai tânăra Feyza Aktan, care la scurt timp i-a devenit și soție și i-a dăruit și un fiu.

Citeste si: Veste tristă pentru Ozcan Deniz, în plin proces pentru obținerea custodiei fiului său, Kuzey Deniz!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă destinul avea să-l pună din nou la grele încercări. Mai întâi a venit momentul celui de-al doilea divorț, iar după aproape doi ani de la despărțirea de mama copilului sau, Ozcan Deniz a pierdut și custodia micuțului Kuzey, după ce s-a luptat mult în instanța să o câștige. Astfel, anul trecut a fost unul extrem de dificil pe plan personal pentru celebrul actor, dar și pe plan profesional lucrurile nu au stat prea bine, din cauza pandemiei de coronavirus.

De curând, Ozcan Deniz a susținut primul lui concert cu public în Istanbul, care s-a dovedit a fi un mare succes, deoarece a fost un eveniment foarte așteptat. Potrivit viatacuaromadecafea.com, la repetii celebrul actor a venit însoțit de micutul lui fiu, Kuzey, pe care îl adoră și care reprezintă centrul universului său. Cu siguranță baietelul, care iubește muzică tatălui sau, i-a transmis acestuia puterea necesară pentru a triumfa și de această dată pe scenă.

Citeste si: Ozcan Deniz, prima imagine cu noua iubita! Cu cine și-a petrecut îndrăgitul actor Revelionul. De ce vedeta și-a oprit toate comentariile pe Instagram la poză