Ozcan Deniz, prima reactie dupa ce s-a scris ca ar fi fost palmuit de fosta sa sotie! Ce s-a intamplat la cea mai recenta infatisare din cadrul procesului de obtinere a custodiei a micutului Kuzey!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2021, 18:58
video Foto(4)

Celebrul Ozcan Deniz pare sa fie urmarit de ghinion in viata personala. Actorul e afla la cel de-al doilea divort dificil din viata sa.

In anul 2018, cand s-a casatorit cu mai tanara Feyza Aktan, actorul Ozcan Deniz spera ca viata lui sa capete un cu totul alt sens si va trai fericit alaturi de sotia si de fiul lor pana la adanci batraneti. Insa destinul avea sa-l puna din nou la grea incercare pe celebrul actor, care doar un an dupa casatorie si dupa venirea pe lume a fiului sau, Kuzey, acesta a decis sa puna capat mariajului lor, din cauza unor neintelegere aparute.

Ozcan Deniz, prima reactie dupa ce s-a scris ca ar fi fost palmuit de fosta sa sotie

Desi Ozcan Deniz isi iubea enorm sotia, se pare ca intre cei doi au aparut grave neintelegerei care au dus in cele din urma la despartire, insa nu a fost o separare amiabial ci dimpotriva s-a ajuns la certuri urate si mai mult decat atat acestia se lupta si in prezent pentru obtinerea custodiei micutului lor fiul.


Extrem de orgolios si de ambitios, Ozcan Deniz si-a propus sa mearga pana in panzele albe de dragul fiului sau, Kuzey, pe care isi doreste sa-l creasca sub aripa sa protectoare si nu alaturi de mama lui, pe care o considera iresponsabila.

Citeste si: Ozcan Deniz, aparitie inedita la aniversarea micutului sau fiu, Kuzey! Iata cum a petrecut celebrul actor marea zi alaturi de fosta sotie si de fiul lor!

De curand, presa din Turcia a scris despre faptul ca celebrul actor ar fi fost palmuit de fosta lui sotie, in momentul in care acesta a ajuns in casa acesteia pentru a-i reprosa ca nu l-a dus pe fiul lor la gradinita, fapt ce l-a infuriat teribil pe Ozcan Deniz, care si-a dorit sa-l ia cu forta pe micut insa Feyza a intervenit si l-ar fi palmuit. Martora incidentului neplacut ar fi fost chiar sora Feyzei, care a intervenit si ea ridicand tonul asupra fostului ei cumnat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zilele trecute, Ozcan Deniz si Feyza Aktan s-au regasit in fata instantei, la o noua infatisare din cadrul procesului de obtinere a custodiei micutului Kuzey.

Potrivit viatacuaromadecafea.com instanta a amanat pentru data de 14 decembrie 2021, pronuntarea sentintei procesului, dupa ce la infatisare, au fost audiati martori si s-au prezentat noi dovezi.

Printre dovezi, se pare că s-au numarat si imaginile care au apărut în spațiul virtual şi despre care Feyza Aktan susține că sunt editate.

După înfățișarea de ieri, Özcan Deniz a preferat sa nu vorbeasca deloc cu presa însă a publicat câteva randuri, pe contul lui de socializare, pentru fiul lui, Kuzey.

"Tu ești un copil, un om cu drepturi personale. Nu ești treapta spre faima cuiva, obiect de experiment sau sursă pentru ambiții și interese. Și, cel mai important, nu ești card de credit. Toată lumea care se adăpostește în spatele micului tău trup, indiferent de identitate, va da socoteală în fața instanței pentru fiecare lacrimă a noastră, dragul meu fiu. Tu ai un tată puternic care și-ar da viața pentru pământul pe care calci, pentru fiecare respirație a ta." , a scris Ozcan Deniz.

Citeste si: Ozcan Deniz pălmuit de fosta sotie, Feyza Aktan! Ce s-a intamplat recent intre cei doi fosti soti, chiar in prezenta fiului lor!