Ozcan Deniz (protagonistul serialului "Mireasa din Istanbul") este in al noulea cer de fericire, de cand a aflat sexul copilului! Iata ce veste minunata a primit!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 nov 2017, 16:28
video Foto(4)

Ozcan Deniz si-a indeplinit marele vis de a-si intemeia o familie si de a deveni tatic.

Ozcan Deniz si iubita sa, Feyza Aktan au fost zilele trecute la medic pentru controlul de rutina de monitorizare a sarcinii si au aflat ca vor avea un baietel.

Cei doi indragostiti au o relatie de aproape un an si viitoarea mireasa este insarcinata in trei luni si jumatate.

Citeste si: El, tanar si carismatic, ea, sexy si talentata! Relatie uluitoare de dragoste, infiripata pe platourile serialului "Mireasa din Istanbul"! Iata cine sunt protagonistii celei mai frumoase povesti de iubire, care s-au cunoscut si s-au indragostit nebuneste in timpul filmarilor!

"Bebelusul ne-a facut o surpriza, vom avea un baiat!", a spus Ozcan Deniz.

Citeste si: Serialul "Mireasa din Istanbul", locatii si decoruri uluitor de costisitoare! Iata ce suma fabuloasa a investit producatorul serialului, pentru construirea conacului "Boran", in care filmeaza Ozcan Deniz si Asli Enver!

(sursa: hurriyet.com.tr,
vatan.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.