Ozcan Deniz, reactie dura si dezvaluiri pe care putini le stiu despre el: "Drumul, de la punctul de vedere ca as fi taran si eticheta de cantaret..."

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:27

Actorul principal din "Ziua in care mi s-a scris destinul" a facut un comentariu destul de ferm, dar dur in ce priveste cariera lui de cantaret si om de film.

Ozcan Deniz a facut cateva precizari pe contul sau de Instagram unde a tinut sa mentioneze un comentariu extrem de clar cu privire la intreaga lui cariera.

"Cand eu am spus ca vreau sa fac film, era anul 1995. Cinematografia turca inca nu intrase intr-o noua perioada. Nu aveam un model. Nu era pentru mine un model sau un ideal. Era un mod de viaţa. O noua viaţa care-si astepta timpul.

Daca nu ma cunosteaţi prin intermediul muzicii, tot m-aţi fi cunoscut acum in cinematografie. Drumul, de la punctul de vedere ca as fi ţaran si eticheta de cantareţ, pana la a primi BREVETUL de regizor, a fost unul foarte greu. 

Tranziţiile nu au fost deloc usoare. Mai ales intr-o ţara unde in fiecare dimineaţa trebuie sa redemonstrezi cine esti. Dincolo de a face trecerea, era o iluzie, un miracol sa fii acceptat.
Slava Domnului, miracolul l-am infaptuit impreuna cu voi. Mai sunt multe povesti in care vom rade si plange impreuna."

(sursa: viatacuaromadecafea.wordpress.com)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

#ikincisans Ilk "film cekmek istiyorum"dedigimde yil 1995 di.daha turk sinemasinin yeni donemi baslamamisti bile.yani ozenecegim hic kimse yoktu.bu bir ozenti yada hayal degildi benim icin.bir yasam bicimiydi.zamani beklenen yeni bir hayat..sizler eger beni muzikle tanimiyor olsaydiniz bu zamanda beni sinemaci olarak yine karsinizda gorecektiniz.kiro bakis acisindan,turkucu etiketinden,yonetmen BRÖVE si almak cok zor bi yolculuktu.aralarindaki gecisler ustesinden gelinebilmesi kolay gecisler ve yolculuklar degildi.hele hele her sabah kendinizi yeniden ifade etmek zorunda birakildiginiz bir ulkede.!gecis yapmanin otesinde kabul gormesi bir cok insan tarafindan hayaldi,mucizeydi.HAMD OLSUN sizlerle o mucizeyi gerceklestirdik.daha birlikte gulup,birlikte aglayacagimiz cok hikayemiz var.

O

fotografie postată de Özcan Deniz (@ozcandeniz) pe