OZCAN DENIZ, sarbatorit cu o zi inainte de ziua sa de nastere pe platourile de filmare! Iata ce surpriza i-au pregatit colegii sai si ce reactie inedita a avut celebrul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mai 2017, 13:31

Carismaticul Ozcan Deniz a fost ovationat de toti colegii din distributia serialului "Mireasa din Istanbul".

Ieri, Ozcan Deniz a fost luat prin surprindere de colegii sai, chiar in timpul filmarilor pentru serialul "Mireasa din Istanbul", care s-au adunat in numar mare in jurul lui, asaltandu-l cu urari si multe surprize.

Desi in ultimele zile a trecut prin momente dificile din cauza unei gripe cumplite,  celebrul actor a fost uluit si in acelasi timp extrem de fericit sa isi vada toti colegii in jur si sa le simta aprecierea si respectul.

Acesta a fost surprins cu doua torturi cu fructe delicioase si i-au cantat "La multi ani" la unison. Ozcan Deniz a fost coplesit de multe urari si a fost nevoit sa isi puna o dorinta in gand inainte de a sufla in lumanari.

In ciuda faptului ca a implinit astazi, 19 ani, varsta de 45 de ani, renumitul actor arata din ce in ce mai bine si se simte la fel de tanar si energic.

Surprins in mod placut de colegii si prietenii sai, Ozcan Deniz a fost coplesit de emotii si de fericire si a cazut in genunchi, in semn de multumire si de respect pentru eforturile depuse de acestia in productia care a inregistrat un succes rasunator.

Carismaticul actor poate fi urmarit in serialul "Ziua in care mi s-a scris destinul", difuzat de luni pana vineri, de la 09:45, la Kanal D.