OZCAN DENIZ, schimbare spectaculoasa de look! Iata cum a fost nevoit sa-si transforme infatisarea carismaticul actor pentru filmarile serialului de succes la care lucreaza si cum arata acum!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 oct 2017, 12:29
video Foto(4)

Celebrul Ozcan Deniz este considerat unul dintre cei mai talentati si sarmanti actori din Turcia.

Citeste si: Vesti proaste despre BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita")! Carismaticul actor a ajuns la spital in urma unui accident petrecut pe platourile de filmare! Iata ce a patit acesta si care este starea sa in prezent!

Dupa ce a terminat cu succes filmarile pentru proiectul lui cinematografic, in care a colaborat cu marile actrite Meryem Uzerli si Asli Enver, Ozcan Deniz a reluat filmarile pentru cel de-al doilea sezon al serialului "Istanbullu Gelin" ("Mireasa din Istanbul").

Citeste si: Din 8 noiembrie, Kanal D va difuza un nou serial turcesc, “MIREASA DIN ISTANBUL”! In rolul principal, un actor foarte iubit in Romania, Ozcan Deniz!

Si pentru aceasta productie, celebrul actor joaca alaturi de frumoasa Asli Enver si au reusit sa ajunga la inima publicului.

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita"), va invita la Istanbul! Carismaticul actor a devenit, de curand, imaginea unui centru comercial exclusivist al metropolei! Iata cum arata acesta in clipul de promovare!

Potrivit presei din Turcia, Ozcan Deniz a fost nevoit sa recurga la o schimbare de look, pentru cel de-al doilea sezon.

Pentru a se conforma scenariului, acesta apare cu parul alb, vizibil afectat de faptul ca a fost parasit de sotia sa, la finalul primului sezon.

(sursa: posta.com.tr; gecce.com.tr)

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.